Plaukų ir šukuosenų paslaptys pagal Zodiako ženklus

Avinas

Kiekvienam Zodiako ženklui astrologai rekomenduoja skirtingai prižiūrėti plaukus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Kiekvienam Zodiako ženklui astrologai rekomenduoja skirtingai prižiūrėti plaukus.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-16 17:42, atnaujinta 2018-03-06 15:58

Šis ženklas „valdo“ galva, todėl šukuosenai reikia skirti išskirtinį dėmesį. Avinas, kaip Ugnies stichijos atstovas turi pasirinkti laką su auksiniais blykčiojimais, kuris šukuosenai suteiks išskirtinį išraiškingumą ir eleganciją. Blizgus lakas - galutinis sušukuotų plaukų akcentas, - „blykčiojančio“ makiažo reikia atsisakyti.

Jautis

Po šiuo ženklu gimusios moterys turi įgimtą grožio pojūtį ir jų paveikslas turi būti tobulas iki plaukų galiukų. Jaučiams netinka nerūpestingai atrodančios šukuosenos. Šio Zodiako ženklo dailiosios lyties atstovių šukuosena net ir artinantis vakarui turi atrodyti taip, lyg jos tik ką sugrįžusios iš salono.

Šio Zodiako ženklo moterims reikia vartoti ilgalaikės ir patikimos fiksacijos laką, bet ne tokį, kuris suklijuoja ir padaro plaukus sunkesniais.

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo silpnosios lyties atstovės mėgsta eksperimentuoti. Tad vargu ar bereikia stebėtis, kad Dvyniai itin dažnai keičia savo įvaizdį. Žinoma, ir šukuosenas. Jiems puikiai pavyksta įgyvendinti drąsiausias idėjas ir įvaizdžio pokyčius. Sėkmės receptas paprastas: šis Zodiako ženklas valdo rankomis, o Dvynių - ne bet kokios, o auksinės!

Dvyniams reikėtų pasirinkti plaukų standiklį, padedantį modeliuoti plaukų šukuosenos formą ir apimtį. Bet tokį, kurio sudėtyje esama bambuko ekstrakto ir provitamino B5. Tuomet graži ir „ištverminga“ bet kokiems orams šukuosena - garantuota!

Vėžys

Šis Zodiako ženklas kaip Vandens stichijos atstovas vertina plaukų priemones, kurių sudėtyje esama jūros elementų. Vėžiui turi reikšmės komponentų natūralumas. Rinkdamasi šukuoseną, po šiuo Zodiako ženklu gimusi moteris taip pat vertina natūralias formas: sudėtingos, įmantrios šukuosenos ne joms.

Šukuosenai fiksuoti jos turi pasirinkti laką, kurio sudėtyje yra plaukus stiprinantis jūros mineralų ekstraktas. Beje, šimtaprocentinis natūralus „Roiboos“ (raudonoji arbata) ekstraktas turi antioksidantinį poveikį.

Liūtas

Šio Zodiako ženklo moterims itin patinka būti dėmesio centre, ir šiuo atveju joms iš dalies padeda šukuosena. Ji turi būti įspūdingos apimties: po Liūto ženklu gimusiųjų, kaip ir tikrų liūtų, ji turi būti išskirtinė: vešli, prižiūrėta, blizganti.

Liūtai turi rinktis laką, visą parą išsaugantį šukuoseną. Geriausia tą, kurio sudėtyje esama bambuko ekstrakto, kuris stimuliuoja kolageno sintezę, suteikdamas plaukams stangrumo ir lygumo. Norint pašalinti laką, bereikia iššukuoti savo vešlius „karčius“.

Mergelė

Po šiuo Zodiako ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės iš prigimties turi aristokratėms būdingų bruožų, todėl viešumoje niekada nepasirodo be šukuosenos. Mergelė renkasi purių plaukų šukuosenas, kurias paprastai ne taip ir lengva sukurti. Šiuo atveju reikalingos ilgos fiksacijos priemonės, bet savo sudėtyje turinčios natūralaus kaktuso žiedų ekstrakto ir provitamino B5, kurie drėkina, maitina plonus, silpnus plaukus ir padaro juos puriais.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo moterys pasižymi emocijų santūrumu ir geba susivaldyti. Svarstyklėms svarbu viską kontroliuoti, nes tik tuomet jos jaučiasi saugiai. Pasirinkdamos priemones šukuosenai modeliuoti, Svarstyklės kreipia dėmesį ne tik į jų patvarumą: nemažiau svarbu, kad šios nepakenktų jų garbanoms ir net apsaugotų.

Svarstyklės turėtų rinktis stiprios fiksacijos plaukų laką, į kurio sudėtį įeina vynuogių kauliukų ekstraktas ir provitaminas B5, stiprinantys ir nepažeidžiantys plaukų.

Skorpionas

Paslaptingas ir charizmatiškas. Skorpionas laikomas seksualiausiu Zodiako ženklu, ir šį įvaizdį turi sustiprinti plaukai. Šio Zodiako ženklo moterims tinka lygūs, ištiesinti, žvilgantys plaukai, kurie aplinkinių nepalieka abejingų.

Šaulys

Po šiuo Zodiako ženklu gimusios moterys siekia viską išbandyti: nesvarbu, ar tai būtų drabužių naujovės ar šukuosenų tendencijos. Deja, dėl dažnų pokyčių plaukai gali tapti sausi, prarasti blizgesį. Dėl to juos būtina rūpestingai prižiūrėti ir rinktis itin saugias šukuosenos modeliavimo priemones.

Šaulio ženklo moterims šukuoseną reikia modeliuoti putomis, į kurių sudėtį įeina natūralus baltosios arbatos ekstraktas ir provitaminas B5. Tokios putos ne tik stiprina šukuoseną, bet ir atgaivina plaukus: suteikia jiems drėgmės ir padaro žvilgius.

Ožiaragis

Rinkdamiesi plaukų spalvą, Ožiaragiai, kaip Žemės stichijos atstovai, jaučia potraukį rudiems atspalviams. Ir kas svarbiausia - Ožiaragiams tinka. Negana to, šios plaukų spalvos pasirinkimas rodo, jog šio Zodiako ženklo moterys ne tik nėra abejingos madai, bet nuo jos ir neatsilieka. Juk šokoladiniai atspalviai šį sezoną itin populiarūs.

Tad po šiuo Zodiako ženklu gimusiai moteriai vertėtų pamąstyti apie plaukų spalvos pakeitimą, jei ji nėra „šokoladinė“. Šis tonas Ožiaragius - silpnosios lyties atstoves padarys ryškiomis net be makiažo. Dėmesio vertas pokytis, ar ne?

Vandenis

Šio Zodiako ženklo moterims svarbus ne tik rezultatas, bet ir procesas. Jis turi jas patraukti „nuo galvos“. Na, o jei kalba eina apie plaukų dažymą, tai ši procedūra turi būti paprasta ir patogi. Po šiuo ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės plaukus dažniausiai dažosi namuose pačios ir pasirenka tokius dažus, kurie nereikalauja sudėtingo paruošimo.

Žuvys

Joms patinka skaidrūs, švarūs ir šviesūs atspalviai, kurie sukelia asociacijas su vandeniu. Be to, po šiuo Zodiako ženklu gimusioms moterims svarbu, kad išgauta spalva ilgai laikytųsi ir neprarastų pirminio ryškumo ir blizgesio. Žuvys renkasi tokį kremą-dažus, prie kurio pridėtas specialus balzamas, padedantis išsaugoti plaukų spalvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.