Mados namų „Sirena“ vasaros rankinių kolekcijoje — ir jūreiviški motyvai

Natūralios odos rankų darbo rankines moterims siūlantys lietuviški mados namai „Sirena“ pristato vasaros kolekciją.

Mados namų „Sirena“ vasaros rankinių kolekcija.<br>"Sirena"
Mados namų „Sirena“ vasaros rankinių kolekcija.<br>"Sirena"
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 26, 2013, 9:29 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 6:28 AM

Joje persipina elegancija, kelionių ir laukinė dvasia, stilingas laisvalaikis. Rankinės skiriamos drąsiai, charizmatiškai, šiuolaikiškai, nepriklausomai ir žaviai moteriai, turinčiai paslaptį bei trokštančiai pabrėžti savo įvaizdį.

19 metų veikiančių mados namų įkūrėja ir žinoma odinių gaminių dizainerė Irena Serapinienė tvirtino, jog nauja kolekcija atsispindi tai, ko trokšta ir kuo gyvena jos siela.

„Kurdama kaskart galvoju, kad moters rankinė — tai jos saviraiška, jausmai, ir net pažiūrų atspindys. Tai tarsi sėkminga vizitinė kortelė.

Kiekviena moteris ieško to, kas miela širdžiai, ko nesinorėtų paleisti iš rankų. Juk dažnai joje telpa visas jos gyvenimas: šilko šalis, kvepalai ir daugybė kitų pačių netikėčiausių, bet būtinų dalykų“, — sakė I. Serapinienė.

Kurdama originalių modelių rankines moteris išbandė skirtingas technologijas, netikėtus spalvų derinius, panaudojo žaismingas detales. Naujoje kolekcijoje netrūksta pastelinių ir ryškių spalvų. Dizainerė ragina rinktis ne tik vienspalves, bet ir iš dviejų ir net trijų spalvų odos sukurtas rankines. Vasarai kūrėja siūlo nebijoti raudonos ir mėlynos spalvos, jūros motyvų.

Artėjant vasarai I. Serapinienė savo kūrybos dirbtuves perkėlė į pajūrį, kur, kaip ir pernai, pristato netradicinius odos panaudojimo būdus.„Praėjusią vasarą Palangoje su gintaro meistrais ir Kauno kolegijos studentais sėkmingai dalyvavome meniniame projekte „Jūratės lobiai“.

Manau, pavyko įrodyti, kad gintaras ir oda gali puikiai derėti tarpusavyje. Pasitelkus žinias ir fantaziją, iš šių dviejų natūralių medžiagų įmanoma sukurti originalius papuošalus ir stilingas interjero detales. Šiuo projektu susidomėjo net užsienio žiniasklaida.

Pristatydami Lietuvą prestižiniame prancūzų žurnale „Style“ žurnalistai vietos skyrė ne tik garsiam dizaineriui Juozui Statkevičiui, bet ir dirbiniams iš gintaro bei odos“, — sakė I. Serapinienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.