D. Urbonavičiūtės naujausios kolekcijos akcentas – gyvatės odos diržai

Sostinės senamiestyje įsikūrusiuose dizaino namuose „Zoraza“ ketvirtadienio vakarą kvepėjo braškėmis ir apelsinais. Tokiomis vaišėmis prieš pristatant kolekciją svečius sutiko dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Iš viso drabužių kūrėja pademonstravo penkiolika naujausios kolekcijos modelių.

Dizainerės D. Urbonavičiūtės naujausia kūryba.<br>R. Danisevičius
Dizainerės D. Urbonavičiūtės naujausia kūryba.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-05-30 22:25, atnaujinta 2018-03-06 01:47

D. Urbonavičiūtė portalui lrytas.lt sakė, kad pristatyti drabužiai - tarsi įvadas į rudens kolekciją. Šaltajam sezonui dizainerė savo kūrybos gerbėjus pradžiugins rudeniui ir žiemai skirtais paltais, o šį kartą nustebino vasarinėmis suknelėmis iš šilko ir medvilnės. Susirinkusius ypač žavėjo suknelės atvira nugara.

Svarbiausias kolekcijos akcentas – liemenį juosiantys ir paryškinantys plonyčiai gyvatės odos diržai. Vienu jų pasipuošė ir pati dizainerė. Prie pilkos, kelius siekiančios šilkinės suknelės D. Urbonavičiūtė priderino sodriai žalios spalvos gyvatės odos diržą.

Lengvos, plazdančios suknelės ramių, svajingų spalvų: smėlio, pilkos, samanų, chaki atspalvių. Dizainerė naudojo ir blizgius audinius.

„Tai tik pradžia mano naujos kolekcijos. Pavadinimo ji dar taip pat neturi (nusijuokė). Suknelės kuo puikiausiai tiks ir mokyklos išleistuvių vakarui, ir pasivaikščiojimui dieną”, - patikino Daiva.

Vyrai taip pat neliko nuskriausti – dizainerė jiems sukūrė išskirtinio dizaino džemperius, kelnes ir marškinius.

Kartu su D. Urbonavičiūtės kurtais drabužiais buvo pristatyti ir vieni prabangiausių akinių ženklų - „Chrome Hearts“ ir „Gold & Wood”, kuriuos dėvi pasaulio turtingieji ir įžymybės. Rankų darbo akiniai išsiskiria medinėmis, sidabrinėmis ir auksinėmis detalėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.