Pigiai kainavusios plastinės operacijos amerikietėms vos nesibaigė mirtimi

Ne veltui sakoma, kad šykštus moka dvigubai. Ši istorija galėjo baigtis dar liūdniau. Dvi moterys iš Teksaso valstijos (JAV), nusprendusios padaryti nebrangiai plastines operacijas Meksikoje, prašo nekartoti jų klaidų. Nes noras sutaupyti vos nekainavo vienai iš jų gyvybę.

„Iš karto po to, kai tvarsčiai buvo nuimti, aš pamačiau veidrodyje savo krūtinę ir odą, kabančią iš po įpjovų“, - pasakojo Chrissy.<br>"Facebook"
„Iš karto po to, kai tvarsčiai buvo nuimti, aš pamačiau veidrodyje savo krūtinę ir odą, kabančią iš po įpjovų“, - pasakojo Chrissy.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-12 23:25, atnaujinta 2018-03-03 02:20

Мimi Valdez ir jos dukterėčia Chrissy susigundė pigiai padaryti odos pašalinimo ir krūtų didinimo operacijas Meksikos mieste Tihuanoje. Tačiau po to, ką joms teko išgyventi plastinės chirurgijos klinikoje „Jerusalem“, abi vienbalsiai tvirtino, kad geriau jau būtų pasitaupusios pinigų ir padariusios operacijas gimtajame Teksase. 

M. Valdez ryžosi atsiduoti plastikos chirurgo skalpeliui dėl dviejų priežasčių. Pirmiausiai dėl to, kad atsikračiusi 59 kilogramų, ji labai norėjo kuo greičiau atsikratyti kabančios odos ant pilvo. Kita vertus, „Jerusalem“ klinikoje pažadėjo, kad operacija jai kainuos viso labo tik 5 tūkst. JAV dolerių. Tuo tarpu Amerikos plastikos chirurgų asociacijos duomenimis, tiek vidutiniškai kainuoja plastinė operacija JAV. Tiesa, į šią sumą neįskaičiuota anestezija, operacinės nuoma ir kai kurios kitos išlaidos. 

Po didvyriškos kovos su savo antsvoriu M. Valdez buvo pasirengusi viskam, norėdama kuo greičiau išvysti savo grožio rezultatus.

„Aš pavargau. Buvo labai sunku gyventi su šita nudribusia oda“, - teigė ji savo interviu khou.com. 

Moterims atrodė idealus sprendimas atlikti plastines operacijas Meksikoje iki tol, kol jos atsidūrė Tihuanoje. Anot jų, „Jerusalem“ klinika, kuri labai gražiai aprašyta jų portale, labiau priminė prekybos centrą. Nepaisant to, Mimi ir Chrissy nusprendė eiti iki galo. 

„Aš jau buvau ten. Supratau, kad nebegalėsiu susigrąžinti savo pinigų ir kad pasielgiau labai, labai neteisingai. Turėjau klausyti, pasitarti su kitais, tačiau to nepadariau“, - neslėpė apmaudo Chrissy.

Tiesa, prieš operaciją Valdez įrašė klinikoje video, kur ji šypsodamasi kalba prieš kamerą: „Aš labai džiaugiuosi“.

Tačiau tas malonus jaudulys greitai pavirto didžiule baime.

„Iš karto po to, kai tvarsčiai buvo nuimti, aš pamačiau veidrodyje savo krūtinę ir odą, kabančią iš po įpjovų“, - pasakojo Chrissy. 

O jos teta Mimi atsidūrė kritinėje būsenoje. Kažkurią akimirką gydytojai nebuvo užtikrinti, jog ji išgyvens. Laimė, abi moterys atlaikė išbandymą. Nepaisant to, jos skundžiasi esančios subjaurotos ir tvirtina, kad plastinės chirurgijos klinikos Tihuanoje specialistai net nepripažįsta, kad jos buvo jų pacientėmis. 

Tuo tarpu klinikos atstovas atsisakė nuo bet kokių komentarų.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.