Apsipirkinėdamos moterys per metus sudegina 15 tūkstančių kalorijų

Geros naujienos moterims, kurios yra nuolatos kaltinamos, kad per daug laiko praleidžia parduotuvėse. Studijos atskleidė faktą, jog vaikščiojant po parduotuves galima per metus sudeginti daugiau nei 15 000 kalorijų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-15 11:13, atnaujinta 2018-03-03 01:19

Britės per metus nueina apytiksliai 180 mylių – sudėjus, tai tas pats, kas septyni maratonai. Tačiau, pasirodo, jog trečdaliui moterų tai ne į naudą, kadangi apsipirkinėjimo metu kai kurios yra linkusios užkrimsti kaloringų užkandžių: traškučių, šokolado, sausainių. Taip pat kūno svoriui didžiulės įtakos turi ir apsipirkinėjimas su draugų kompanija, kuri kartais neišvengiamai gali pasiūlyti užsukti į netoliese esančią užkandinę.

Tyrimai rodo, kad trečdalis moterų persirengimo kambariuose jaučiasi itin nusivylusios savo kūno svoriu, tad prieš eidamos į drabužių parduotuvę yra linkusios sumažinti maisto porcijas, arba jų atsisakyti.

Nors ir verta pastebėti, kad vis dažniau renkamės galimybę apsipirkti internete, tačiau moterys mieliau „apkrauna“ savo kūną išeidamos į parduotuvių nusėtas gatves ir paversdamos apsipirkinėjimo procesą lengvu sportu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.