Kaunietės matavosi dizainerės E. Tatarinovos kurtus vidurvasario drabužių modelius

Antradienio vakarą Kaune įsikūrusioje RJ grožio klinikoje Ellos Tatarinovos mados namai „Femmes Fatales“ pristatė riboto leidimo „Dieviškųjų vasaros gėlių“ kolekciją, kuri praėjusį ketvirtadienį jau buvo pademonstruota Vilniuje.

E. Tatarinovos kolekcijos pristatymas Kaune.<br>M. Patašius
E. Tatarinovos kolekcijos pristatymas Kaune.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jul 23, 2013, 10:54 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:09 PM

Stilisto Manto Petruškevičiaus sukurtomis tamsiai rausvos ir violetinės spalvos kardelių bei baltų lelijų puokštėmis išpuoštose klinikos erdvėse pasidairyti į drabužius susirinko žinomos Kauno moterys. Kelios viešnios į pristatymą atvyko iš Vilniaus.

Kaip ir sostinėje, Kaune drabužių pristatymas vyko suteikiant galimybę kiekvienai moteriai juos iš arti apžiūrėti, paliesti ir pasimatuoti. Todėl kiekviena moteris tapo šio vakaro modeliu.

Vidurvasario gėlių kolekcija sudomino RJ grožio klinikos savininkes Renatą Zaleckienę ir Jovitą Mažeikienę, vestuvių planuotoją Kristiną Kaikarienę, kuri atvyko su vyru plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu, verslininkes Rasą Arlauskienę, Eglę Mikailienę, atvykusią su sūnumi Eimučiu, Virginiją Jakubauskienę su dukterimi Simona, Nataliją Martinavičienę, Astą Balakauskaitę-Guobienę. Klinikoje vykusiame pristatyme apsilankė ir bendrovės „Inchcape Motors“ pardavimų vadovė Dergilė Černiauskienė.

Kai kurios moterys vakaro metu spėjo pasimatuoti, pademonstruoti ir įsigyti net po keletą „Dieviškųjų vasaros gėlių“ kolekcijos elegantiškų bei jas išskirtinėmis pavertusių drabužių modelių.

Drabužius kūrusi dizainerė E. Tatarinova į Kauną nebuvo atvykusi. Rūbus moterims išsirinkti ir pasimatuoti padėjo mados namų „Femmes Fatales“ komanda su jų direktore Aygozel Gulmedova priešakyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.