Tarptautinio valiutos fondo direktorė Ch. Lagarde – elegancijos pavyzdys

Tos pačios dienos vakarienei Trakuose prancūzė pasirinko baltą klasikinio stiliaus suknelę. Jos garderobą pagyvino mėlyni bateliai, perlų aksesuarai, dabar itin madingo dizaino laikrodis. Rankose ji laikė elegantišką delninukę.

Ch. Lagarde.<br>M. Kulbis
Ch. Lagarde.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 26, 2013, 12:26 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:26 PM

Dvi dienas Vilniuje viešėjusi viena įtakingiausių pasaulio moterų kelis kartus keitė drabužius. Į susitikimą su prezidente Dalia Grybauskaite liepos 17-ąją Ch. Lagarde atvyko pasipuošusi baltos ir juodos spalvų kostiumėliu.

Tos pačios dienos vakarienei Trakuose prancūzė pasirinko baltą klasikinio stiliaus suknelę. Jos garderobą pagyvino mėlyni bateliai, perlų aksesuarai, dabar itin madingo dizaino laikrodis. Rankose ji laikė elegantišką delninukę.

Atvykusi į Trakus viešnia pasivaikščiojo po pilyje įsikūrusį muziejų, apžiūrėjo muziejaus ekspoziciją, domėjosi Lietuvos istorija.

Po pasivaikščiojimo Ch. Lagarde su palyda pasuko restorano „Apvalaus stalo klubas” link. Prie įėjimo garbius svečius pasitiko restorano vadovė Rasa Šnaiderienė. Čia įtakingai prancūzei palaikyti draugijos atskubėjo ir premjeras Algirdas Butkevičius.

Žilaplaukės, trumpai kirptų plaukų šukuosenos teisininkės bei politikės drabužių stiliaus nepastebėti neįmanoma. Kad ir ką vilkėtų – siaurą juodą švarkelį, citrinų spalvos kostiumą ar vakarinę suknią, prancūzė visada atrodo elegantiška.

„Man patinka madingi drabužiai. Bet tik tada, kai jie praktiški”, – interviu prancūzų laikraščiui „La Tribune” yra sakiusi Tarptautinio valiutos fondo vadovė.

Net rinkdamasi drabužius garsi moteris yra ištikima savo šaliai. Prancūzė puošiasi „Chanel”, „Christian Dior” prekės ženklų rūbais ir retai skiriasi su „Hermes” rankine. Savo įvaizdį Ch. Lagarde mėgsta pagyvinti skarelėmis ir šalikėliais – jų ji turi gausybę.

2011-aisiais žurnalas „Vanity Fair” Ch. Lagarde įtraukė į stilingiausių planetos moterų sąrašą. Čia ji atsidūrė šalia JAV prezidento žmonos Michelle Obamos, Kembridžo kunigaikštienės Catherine ir buvusios pirmosios Prancūzijos ponios Carlos Bruni-Sarkozy.

Gyvenimo vingiai

● Iš Prancūzijos finansų ministro posto į aukščiausią pasaulio ekonomikos lygą 2011-aisiais pakilusi moteris dukart išsiskyrusi. Ji turi du sūnus – jau suaugusius Pierre’ą Henri ir Thomą.

● Nuo 2006-ųjų jos gyvenimo draugas – vertėjas, buvęs bendrakursis Xavier Giocanti iš Korsikos.

● Ch.Lagarde yra vegetarė, be to, labai retai vartoja alkoholį. Jos pomėgiai – treniruotės sporto salėje, važinėjimas dviračiu ir plaukimas.

● 2008-aisiais žurnalas „Forbes” įtakingiausių pasaulio moterų sąraše jai skyrė 8-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.