Menininkė iš Švedijos greitą maistą išpuošė „Chanel“ ženklu

Švedų fotografė Clara Hallencreutz mėgsta eksperimentuoti ir, be abejonės, visa tai perteikti nuotraukose. O savo naujausią projektą vadina itin saldžiu.

Švedijoje gyvenanti fotografė Clara Hallencreutz teigia, jog kuria šiuolaikinę fotografiją, kurioje derina pop meną ir siurrealizmą.<br>"Facebook"
Švedijoje gyvenanti fotografė Clara Hallencreutz teigia, jog kuria šiuolaikinę fotografiją, kurioje derina pop meną ir siurrealizmą.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 8:37 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:52 PM

Maistas ir mada – štai kaip fotografė apibūdina spalvingųjų nuotraukų kolekciją, kurioje galima išvysti pagrindiniu akcentu tapusį „Chanel“ mados namų logotipą ant greito maisto produktų.

Mergina save vadina menininke, kuriančia meną pasitelkiant pop meną bei siurrealizmą.

Mados namų „Chanel“ dviguba „C“ perteikiama naudojant vaivorykštės spalvų gamos saldainius. Taip pat fotografijoje galima išvysti prekės ženklu tapusias šampano taures, kurios perteikia garsaus dizainerio Karlo Lagerfieldo prabangą.

Fotografijos studijas baigusi menininkė šiuo metu savo darbus pristato Londone. Jaunosios fotografės nuotraukos taip pat apkeliavo Australiją, Pekiną bei Švediją.

Nors fotografė specializuojasi komercinėje fotografijoje, savo kūrybą ji apibūdina šitaip: „įdomi ir nerūpestinga, kuri išreiškiama ryškiomis ir dinamiškomis spalvomis, izoliuotomis vienspalviame fone.“

Šviesiaplaukės 20-etės darbų kainos svyruoja nuo 4 000 svarų sterlingų (beveik 16 000 Lt).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.