Daryti karjerą lietuvei padeda stulbinantis panašumas į supermodelį

Šio rudens ir žiemos mados tendencijoms skirto žurnalo „Stilius plius“ viršelį papuošė garsiosios britų manekenės Caros Delevingne antrininkė. Devyniolikmetė Kristina Petrošiūtė – stulbinamai panaši į vieną geidžiamiausių modelių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 11:33 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:34 PM

Kristina dar tik žengia pirmuosius žingsnius mados pasaulyje. Tačiau merginos panašumas į šiuo metu vieną geriausių pasaulio modelių C.Delevingne, palangiškei palengvina kopimą į mados olimpą.

Šiemet Kristina baigė Palangos senąją gimnaziją. Ir tik baigusi mokslus ėmė dažniau vaikščioti podiumu bei pozuoti žurnalų viršeliams ar reklaminėms nuotraukoms.

Jos darbų sąraše kol kas nespindi „Prada“ ar „Gucci“ reklamų plakatai, tačiau stalčiuje guli daugybė ispaniškų žurnalų, kuriuose puikuojasi jos atvaizdas. Kristina yra demonstravusi kolekcijas Tokijo, Milano mados savaitėse, o šią vasarą vykusioje Berlyno mados savaitėje buvo ypač populiari.

Būtent Vokietijoje buvo pastebėtas Kristinos panašumas į Carą.

„Pačią pirmą dieną, kai atvykau į Vokietiją, mano agentas pasakė, kad esu labai panaši į Carą. Nuo to laiko vis girdžiu, jog mes lyg dvynės“, – prisimena K.Petrošiūtė.

Stulbinančiai išpopuliarėjusi Cara pastaraisiais metais yra vienas geidžiamiausių modelių visame pasaulyje. 21-erių britė šį rudenį puoš DKNY, „Fendi“, „Mulberry“, „Saint Laurent“ bei kitų garsių mados namų reklamos puslapius.

„Panašumas su Cara, mano nuomone, man padeda darbuose, ir tikiuosi, kad taip bus ir toliau“, – sako Kristina.

Naujausias „Stiliaus plius" numeris pasirodys rugsėjo 13 dieną kartu su dienraščiu „Lietuvos rytas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.