Pižamą miegamajame vilkinčios mylimosios vyrams atrodo patraukliausios

Jeigu praleidžiate valandų valandas ieškodama dailaus, kraują kaitinančio apatinio trikotažo tam, kad padarytumėte įspūdį mylimajam – tikėtina, kad tiesiog gaištate laiką ir švaistote pinigus.

Naujausios apklausos duomenys išties stebina - paklausus, ką lovoje vilkinčios mylimosios vyrams atrodo seksualiausios, net 37 proc. stipriosios lyties atstovų atsakė, kad tai - pižama.<br>123rf nuotr.
Naujausios apklausos duomenys išties stebina - paklausus, ką lovoje vilkinčios mylimosios vyrams atrodo seksualiausios, net 37 proc. stipriosios lyties atstovų atsakė, kad tai - pižama.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2013, 10:38 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:24 PM

Naujausios apklausos duomenys išties stebina – paklausus, ką lovoje vilkinčios mylimosios vyrams atrodo seksualiausios, net 37 proc. stipriosios lyties atstovų atsakė, kad tai – pižama. Pižama aplenkė net gundantį apatinį trikotažą ir... nuogą kūną.

Paklausus moterų, kaip miego metu vilkintys vyrai jas traukia labiausiai, net 35 proc. moterų atšovė, kad tai – apatiniai. Dar 31 proc. moterų norėtų, kad jų mylimieji vilkėtų tik pižamines kelnes.

Iš 37 proc. pižamą pasirinkusių vyrų, net 55 proc. savo atsakymą pagrindė tuo, kad pižamą miegamajame apsivilkusi moteris atrodo „tiesiog miela“. 21 proc. prisipažino, kad būtent todėl, kad pižama – kuklus apdaras, ji vyrus traukė labiau.

Seksualus apatinis trikotažas užėmė garbingą antrąją vietą. 32 proc. vyrų teigė, kad minimaliai kūną dengiantys apatiniai jiems patinka labiausiai.

27 proc. vyrų pasirinko naktinukus, o štai 22 proc. norėtų, kad jų damos miegamajame vilkėtų vyriškus marškinius ar marškinėlius. Tik 16 proc. vyrų teigė, kad seksualiausia – šalia mieganti nuoga moteris.

Apklausoje dalyvavo 1 tūkst. 912 ne jaunesnių nei 18 metų vyrų ir moterų. Dalyvių paklausus, ar antrosios pusės nuomonė nulemtų apsisprendimą, ką vilkėti miego metu, 71 proc. vyrų atsakė „ne“, mylimojo nuomonė įtakos nedarytų ir 35 proc. moterų.

78 proc. moterų ir 70 proc. vyrų teigė, kad patogūs rūbai miego metu nugali „patrauklius“ rūbus.

Miegamajame savo moteris vyrai norėtų matyti apsirengusias:

pižamą (37 proc.);

apatinį trikotažą (32 proc.);

naktinukus (27 proc.);

vyriškus rūbus (22 proc.);

nieko (16 proc.).

Moterys savo vyrus norėtų matyti apsirengusius:

apatinius (35 proc.);

pižamines kelnes (31 proc.);

pižamą (24 proc.);

kombinezoną (16 proc.);

marškinėlius (3 proc.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.