Ką moterys padarytų dėl jaunatviškos išvaizdos?

Anokia čia paslaptis, kad moterys yra labai susirūpinusios amžiaus daroma įtaka jų išvaizdai, tačiau naujausia apklausa atskleidė, ką jos paaukotų dėl amžinos jaunystės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 8:27 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:43 PM

Net 84 proc. apklausoje dalyvavusių moterų teigė, kad sutiktų padaryti ką nors beprotiško tik tam, kad išsaugotų skaisčią ir gražią odą. 21 proc. iš jų teigė, kad sutiktų nesimylėti visus metus, jei tik tai padėtų sustabdyti laiko tėkmės daromą įtaką odai. 24 proc. moterų atsisakytų lankymosi visuose socialiniuose tinkluose, tačiau tik metams. Net 17 proc. apklausos dalyvių ryžtingai eitų į darbą 7 dienas per savaitę, jei tik tai garantuotų, kad jų išvaizda niekada nepakis. O štai 22 proc. moterų pakęstų ataugusias plaukų šaknis jų nedažydamos.

Kai kalba pasisuko apie prietaisus, be kurių dauguma nebegali įsivaizduoti savo gyvenimo, tik 19 proc. moterų prisipažino, kad nė nežvilgtelėtų į savo mobilųjį telefoną visus metus, jei tik tai padovanotų joms jaunatvišką išvaizdą.

Vis dėlto apklausos rezultatai atskleidė ir vieną liūdną faktą – kad net 63 proc. moterų nesivargina kasdien naudoti priemonių, kurios padeda kovoti su senėjimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.