V.Beckham pavasario kolekcija sulaukė mados kritikų įvertinimo

Balta, juoda ir vienas kitas rožinis ar vyšnių spalvos audinys – tokia spalvų gama vyrauja dizainerės Victorios Beckham 2014 metų pavasario kolekcijoje, pristatytoje Niujorke. Britai jau dabar ją vadina XXI amžiaus sėkme, o V.Beckham vis dažniau sulaukia teigiamų mados kritikų  įvertinimų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:08 PM

Pavasario kolekcija išsiskiria minimalistiniais dizaino sprendimais. Balti marškinėliai, griežtas kirpimas, juodos, kiek vyriško stiliaus per plačios kelnės ir sijonus primenantys šortai – tokiais deriniais artėjantį šiltąjį sezoną siūlo rengtis futbolininko Davido Beckhamo žmona.

Tiesa, šie pasiūlymai ne naujiena. Dizainerių Jil Sander, Helmuto Lango ir Husseino Chalayano kolekcijose modeliai gana panašūs. Tačiau tai V.Beckham gerbėjams nė motais.

Sunkiai dirbančios Victorios kūrinius jau spėjo įvertinti ne tik amerikietiško žurnalo „Vogue“ komanda, bet ir raudonojo kilimo žvaigždės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.