Londono mados savaitėje sužibėjusi N.Gibson kadaise buvo vyru

Naujoji podiumo gražuolė 32 metų Nicole Gibson nė neketina slėpti savo praeities – kai gimė, akušerė jos tėvus pasveikino susilaukus gražaus ir sveiko... berniuko.

Kai kiti berniukai kieme spardydavo kamuolį, Glenas (taip Nicole buvo pavadinę tėvai) tūnodavo namuose staipydamasis prieš veidrodį su savo senelės suknelėmis.<br>"Facebook" nuotr.
Kai kiti berniukai kieme spardydavo kamuolį, Glenas (taip Nicole buvo pavadinę tėvai) tūnodavo namuose staipydamasis prieš veidrodį su savo senelės suknelėmis.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2013, 2:49 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:59 AM

Tačiau jau nuo mažumės vaikas jautė, kad kūnas, kuriame jis gyvena, priklauso ne jam. Kai kiti berniukai kieme spardydavo kamuolį, Glenas (taip Nicole buvo pavadinę tėvai) tūnodavo namuose staipydamasis prieš veidrodį ir matuodamasis savo senelės sukneles. Viešumoje jo gyvenimas tapo nepakeliamas: vaikas kentė nuolatines patyčias vaikų žaidimų aikštelėje, o pradėjęs lankyti mokyklą susidūrė su netolerancija ir žiaurumu gėjų atžvilgiu.

Sulaukęs 20-ties Glenas nusprendė tapti Nicole – ėmė rengtis moteriškais rūbais, avėti aukštakulnius. 30-asis gimtadienis pasirodė esąs lemtingas – dėl begalinio noro tapti moterimi Nicole pradėjo vartoti hormoninius preparatus, kad raumeningas jos kūnas taptų moteriškesnis ir gerokai proporcingesnis. Neįtikėtina, tačiau pavydėtina moters krūtinė nėra plastikos chirurgų nuopelnas – visi laurai atitenka hormonams.

Be to, ketvirtadienį Nicole svajonė taps realybe – jai bus atlikta lyties keitimo operacija.

Jau šią savaitę N.Gibson debiutavo mados renginyje „Catwalk For Change“. Šio šou paskirtis – atkreipti visuomenės dėmesį į įvairovės trūkumą mados industrijoje.

Pasirodžiusi ant podiumo Nicole negalėjo sutramdyti džiaugsmo: „Mados šou buvo tiesiog neįtikėtinas. Sakoma, kad tikru modeliu tapsi tik tuomet, kai podiumu žengsi apsivilkusi permatoma suknele, pro kurią puikiai matysis krūtys. Ir štai, aš tą padariau! Laimei, dėl hormonų turiu puikią krūtinę, tad nuogumas mane menkiausiai glumino.“

Pasitikėjimu savimi spinduliuojanti Nicole prisipažįsta, kad su nekantrumu laukia jau netrukus įvyksiančios operacijos. „Šiek tiek nerimauju. Galų gale tapsiu tuo žmogumi, kuriuo visuomet norėjau būti“, – teigia Nicole.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.