Kaip šį rudenį rengsis madingas vyras? (3 dalis)

Viena praktiškiausių rudens-žiemos tendencijų, kurias pristatė Milano bei Paryžiaus kūrėjai, yra megztinis aukštu kaklu. Nors ant podiumo buvo galima išvysti stambaus mezgimo ar net kailinių drabužių aukštu kaklu, dauguma mados namų savo klientams siūlo rinktis plonus spalvingus megztinius, kuriuos galima dėvėti po švarku, liemene arba lietpalčiu.

Viena praktiškiausių rudens-žiemos tendencijų, kurias pristatė Milano bei Paryžiaus kūrėjai, yra megztinis aukštu kaklu.<br>AP nuotr.
Viena praktiškiausių rudens-žiemos tendencijų, kurias pristatė Milano bei Paryžiaus kūrėjai, yra megztinis aukštu kaklu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius plius"

Sep 24, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:34 PM

Tai – ypač gera idėja žiemos metu, kai su marškiniais pasidaro vėsu, o šalikas prie kostiumo ne itin tinka.

Alpinisto batai

Klasikinį jojiko batų siluetą šiemet keičia gerokai sportiškesnė ir praktiškesnė idėja – grubiai atrodantys, tačiau šilti ir patogūs alpinisto batai, kuriuos siūloma avėti tiek laisvalaikiu, tiek norint suteikti naujų spalvų madingai eilutei. Šie batai išsiskiria storu padu, dažniausiai siuvami iš tamsios grubios odos ir turi neaukštą aulą. Kai kurie mados namai rekomenduoja tokią avalynę paįvairinti ryškiais batraiščiais ir jokiu būdu nekišti kelnių į batus – jas geriau paraitoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.