Žavingiausios Lietuvos moterys dalijosi grožio patarimais

Nėra geresnio būdo pradėti dieną, nei susitikus su draugėmis gurkšnoti kavą ir dalintis grožio paslaptimis. Būtent taip ir nusprendė pradėti antradienį Lavija Šurnaitė, Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Rimantė Kulvinskytė ir kitos žinomos šalies moterys.

Garsios moterys rinkosi į grožio pusryčius.<br>T.Bauro nuotr.
Garsios moterys rinkosi į grožio pusryčius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2013-09-24 12:57, atnaujinta 2018-02-21 21:06

M.Jašinskytė-Pankevičienė tikino, kad įprastą dieną ji visai nesidažo. Jos oda ir taip pavargsta nuo ryškaus makiažo per pasirodymus. Štai R.Kulvinskytė kasdien naudoja bent pudrą. Tačiau šviesios odos savininkė susiduria su rimta problema - nėra jos odos atspalviui tinkančios pudros. R.Kulvinskytė juokavo, kad kasdien užsiima „vonios kulinarija“ - ji nuolat maišo skirtingų atspalvių pudras ir tik tada dažosi.

L.Šurnaitė tikino, kad nesidažo tik atostogaudama. Štai kitomis dienomis taip pat būtina bent minimaliai pasidažyti.

„Neturiu fobijos eiti į gatvę nepasidažiusi, tačiau eidama į miestą vis tiek perbraukiu blakstienas akių tušu. Ta moteris, kuri žino savo trūkumus ir privalumus, gali paaukoti 10 minučių tam, kad juos paslėptų“, - sakė L.Šurnaitė.

Grožio pusryčiuose apie naujausias mados tendencijas papasakojo makiažo meistrė Karolina Taraškevič. Ji atskleidė, koks makiažas labiausiai tinka ryte ir kaip derėtų pasipuošti vakare.

„Nors ryte ir nėra laiko, kiekviena moteris turėtų skirti bent 10 min. pasirūpinti savimi: pasižiūrėti į veidrodį ir susitvarkyti odą.

Rytui labiausiai tinka neutralus makiažas. Šį sezoną itin madingi pravedimai. Tačiau pravedimai nebūtinai turi būti juodi. Tai gali būti mėlyni, violetiniai, žali pravedimai. Vakarui galima rinktis blizgius akcentus“, - pasakojo K.Taraškevič.

Einant į vakarėlį akis derėtų padažyti ryškiau. Šaltuoju metų laiku itin madingas dūminio efekto makiažas. Itin madingos spalvos: violetinė ir tamsiai ruda. Originalios ir drąsios moterys gali prie tamsiai rudų šešėlių derinti šviesiai žydros ar salotinės spalvų pravedimus.

Antakiai turėtų būti ryškūs ir stori lyg supermodelio Caros Delevingne. „Makiažo psichologijoje antakiai yra rimtumo ir stiprybės simbolis. Jei dirbame vadovaujantį darbą, reikia ryškinti antakius. Tuomet žmogus priima iš mūsų informaciją ir mumis tiki. Per romantišką pasimatymą antakiai neturėtų būti paryškinti“, - mažas paslaptis išdavė K.Taraškevič.

Raudoni lūpų dažai jau nebe tokie madingi. Šį sezoną derėtų rinktis matinių spalvų lūpų dažus.

Grožio pusryčiuose dalyvavo vos vienas vyras – fotografas Gediminas Žilinskas, jis pristatė specialiai sukurtas fotografijas, kuriose užfiksuotos madingo makiažo tendencijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.