Aplankiusi Niujorką ir Londoną, R.Piekautaitės kolekcija pristatoma Paryžiuje

Aplankiusi Londono „Scoop International” ir Niujorko „Fashion Coterie” parodas, Ramunės Piekautaitės mados namų komanda penktadienį pradėjo savo pasirodymą Paryžiaus „Tranoi Femme” – mados ir meno parodoje, kas sezoną kruopščiai atrenkančioje ir pristatančioje įdomiausius bei aktualiausius kūrėjus.

Aplankiusi Niujorką ir Londoną, R.Piekautaitės kolekcija pristatoma Paryžiuje.<br>R.Piekautaitės mados namų archyvo nuotr.
Aplankiusi Niujorką ir Londoną, R.Piekautaitės kolekcija pristatoma Paryžiuje.<br>R.Piekautaitės mados namų archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 5:06 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:34 PM

„Tai – bene žinomiausia iš mados parodų Europoje, džiaugiamės joje dalyvaudami jau penktąjį sezoną. Šį savaitgalį čia pristatysime 2014 metų pavasario ir vasaros kolekciją, tad jau gyvename būsimos vasaros nuotaikomis. Malonus sutapimas, kad ši paroda vyksta drauge su Paryžiaus mados savaitėmis. Visas miestas tiesiog pulsuoja mada”, - pasakoja R.Piekautaitė.

Pagrindinis dalyvavimo tokiose parodose tikslas – pristatyti savo kūrybą potencialiems verslo klientams ir partneriams. Dizainerė neslepia, kad jos kolekcijų užsakovai – itin kosmopolitiški. Belgija, Japonija, JAV, Australija, Bahreinas, Vokietija – tai vos kelios šalys, į kurias keliaus būsimojo sezono kolekcija.

„Europoje pagrindiniai mūsų partneriai – nedideli salonai, kruopščiai atsirenkantys ir kuruojantys savo asortimentą. Tačiau pavyzdžiui Japonijoje tarp užsakovų turime ir didelių prekybos centrų, jie – visiškai kitokie klientai, tačiau itin lengvai randame bendrą kūrybinę kalbą”, - priduria dizainerė.

Naujoji pavasario ir vasaros kolekcija, pasak autorės, neįprastai spalvinga: „Be abejo, man „spalvinga” reiškia, jog tos spalvos yra prigesintos, išblukintos, lyg iš Renesanso freskų. Kaip bebūtų, šįkart turėsime žymiai daugiau atspalvių, ne tik mūsų klasikinius smėlio ir pudros”. Lietuvos ir užsienio parduotuvių lentynas ši kolekcija pasieks žiemos pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.