Kaip šį rudenį rengsis madingas vyras? (4 dalis)

Paprastai siejamas su detektyvų apranga, kelius siekiantis klasikinis odinis paltas šį rudenį turėtų atrasti vietą ir madingo vyro garderobe. Nors populiariausias buvo klasikinis lietpalčio modelis su liemenį paryškinančiu diržu, kai kurie dizaineriai rinkosi subtilesnį tiesų kirpimą arba paltą gausiai dekoravo metaliniais akcentais. Netrūko ir eksperimentų su oda: buvo galima išvysti tiek krokodilo ir gyvatės odos derinių, tiek lakuotos odos detalių.

Sportinė striukė ir odinis paltas - būtini šio rudens madingo vyro drabužiai.<br>AP nuotr.
Sportinė striukė ir odinis paltas - būtini šio rudens madingo vyro drabužiai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius plius"

Sep 28, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:06 PM

Masyvi striukė

Žiemos sporto atstovų jau kurį laiką dėvimos masyvios pūkinės striukės šįkart patraukė ir mados pasaulio dėmesį. Iš pažiūros gerokai per didelės, šlaunų vidurį siekiančios ir kailiu dekoruotos striukės buvo derinamos ne tik su laisvalaikio apranga, bet ir su klasikiniais kostiumais, stilingais ilgaauliais batais. Renkantis tokį drabužį šaltajam sezonui rekomenduojama atkreipti dėmesį į neutralius pilkus atspalvius, išorinę medžiagą – ji gali priminti tvidą, vilną ir neturėtų blizgėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.