R.Kalinkino kolekcijos pristatymas Kaune pritraukė garsenybių būrį

Tris dienas Kauno pramogų ir prekybos centre „Akropolis“ pirmą kartą vykstančioje mados bei stiliaus šventėje „Mados dienos“ ketvirtadienio vakarą rinktinei publikai buvo pristatytos naujausios šioje vietoje įsikūrusių parduotuvių kolekcijos. Vakaro pabaigoje buvo pademonstruota dizainerio Roberto Kalinkino šaltajam sezonui skirtų drabužių kolekcija.

R.Kalinkino kolekcijos modelis.<br>P.Mantauto nuotr.
R.Kalinkino kolekcijos modelis.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-10-04 01:41, atnaujinta 2018-02-21 12:34

Kauniečiams pristatyti modeliai prieš kelias savaites buvo demonstruojami virtualioje erdvėje.

Į kolekcijų pristatymo vakarėlį susirinko didelis būrys svečių. Tarp jų buvo galima išvysti modelių studijos „Mažoji Mis“ savininkę Danutę Elzbergienę-Petrauskas su dukterimi Ernesta, šokių trenerius Jūratę ir Česlovą Norvaišas, dainininkę Neringą Šiaudikytę ir šokėją Tomą Urošką, verslininkus Rytį Širvaitį, Kęstutį Fedirką, Nataliją ir Sigitą Martinavičius, Betą Rumšienę, Aušrą Povilaitienę, tarptautinių ryšių specialistę Dianą Martinėlę su draugu ir asmeniniu treneriu Rimu Petraičiu, modelių agentūrų savininkes Jolantą Sadauskienę ir Kristiną Šumskienę, advokatę Raimondą Kazlauskienę, dainininką Ovidijų Vyšniauską, sklandytoją Eglę Garnienę.

„Mados dienos“ prekyvietėje tęsis ir penktadienį, kur 14 val. prasidės dizainerės Gintarės Ačaitės išskirtinai renginiui kurtų varlyčių kolekcijos pristatymas. Po to vyks naktiniams klubams tinkančios aprangos kolekcijos demonstravimas. Ją pristatys vienas garsiausių Lietuvos didžėjų Audrius Kolesnikovas-Driulė XL.

17 val. norinčiųjų išsiskirti bei rudenį ir žiemą atrodyti stilingai laukia pasirodymas tema „Kas dera, kai šalta?“. Madingas spalvas, rudeninį bei žieminį stilių, derančius aksesuarus pristatys prekybos centre įsikūrusios parduotuvės.

Vakarą vainikuos vieno žinomiausių Lietuvos dizainerių Aleksandro Pogrebnojaus šou. Kelis mėnesius jį ruošęs kūrėjas pristatymui pasitelkė „Skamp“ grupės atlikėją Viktorą Diawarą bei krepšinio komandos „Žalgiris“ šokėjas.

Kūrėjas, iki paskutinės akimirkos nenorintis atskleisti, kokius sumanymus įgyvendins prekybos centre, užsiminė, kad tai bus netikėta ir nustebins net didžiausius jo kūrybos gerbėjus.

A.Pogrebnojus neslėpė į Kauną užsukantis retai, todėl norintiems susipažinti su jo kūriniais spalio 4-oji yra išskirtinė galimybė.

„Renginys bus skirtas ne rinktinei publikai ar perkantiesiems bilietus. Mados šou nemokamai galės pažiūrėti kiekvienas norintis“, – patikino A.Pogrebnojus.

Spalio 5-oji bus šeimos diena. Joje nuo vidurdienio bus demonstruojamos kolekcijos visai šeimai, vyks kūrybinės dirbtuvėlės mažiesiems, lauks malonios staigmenos. Naujausias mados tendencijas prekybos centro lankytojams pristatys ir garsios kauniečių šeimos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo