Šou Kaune surengęs A.Pogrebnojus: „Aiškinti, kuri spalva madinga, yra akių dūmimas“

Kauno „Akropolyje“ vykstančių „Mados dienų“ išskirtiniu renginiu tapo penktadienio vakarą prekybos ir pramogų centre surengtas dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus šou.

A.Pogrenojaus darbų pristatymas Kaune priviliojo nemenką būrį žiūrovų.<br>Organizatorių nuotr.
A.Pogrenojaus darbų pristatymas Kaune priviliojo nemenką būrį žiūrovų.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 5, 2013, 1:32 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:21 AM

Naujausius kūrėjo darbus — marškinėlius gana neįprastai pristatė dainininkas Viktoras Diawara, kuris tą vakarą tapo didžėjumi, ir Kauno „Žalgirio“ komandos šokėjos.

Scenoje pasirodžiusios 14 merginų žiūrovų kraują įkaitino ne mažiau nei per krepšinio varžybų pertraukėles. Vienos kitas keitusios šokėjos scenoje pasirodė ilgiau nei pusvalandį. Visą pasirodymą jos sugalvojo pačios. Po vieną ar iškart kelios jos sutrypė po šokį, o iki renginio likus trims dienoms viską sujungė į vieną numerį. Šokėjos tvirtino, jog tai pirmasis jų, kaip modelių, pasirodymas scenoje. Anksčiau jos yra pozavusios fotografams, kai buvo rengiamos fotosesijos.

Žinomas dizaineris A.Pogrebnojus mados gurmanams surengė ne tik šou, bet ir negailėjo patarimų, kaip rengtis atvėsus orams. Jo teigimu, visais metų laikais, nepaisant ar už lango pavasaris, ar žiema, madinga būti individualiam ir nieko nekopijuoti.

„Rudenį vertinu šiltus drabužius. Na, o kai už lango būna 20 laipsnių šalčio, tuomet bet kokios kalbos apie madą keliauja į antrą planą. Lieka tik išgyventi gamtos stichiją“, — sakė kūrėjas.

A.Pogrebnojus savo spintoje turi daug tikrai šiltų drabužių, o mėgiamiausias iš jų — storos kojinės. Dizaineris jau kuria šių šiltų aprangos atributų kolekciją ir ją pristatys 2014—ųjų metų žiemą. Dienos šviesą netrukus turėtų išvysti ir jo nauja pavasario — vasaros kolekcija.

A.Pogrebnojaus nuomone, aiškinti, kuri spalva yra madinga nauju sezonu, yra savotiškas akių dūmimas. „O jei ta spalva man visai netinka? Pirmiausia žmogus turėtų įvertinti ne tai, kas „ant bangos“ masinėje kultūroje, o tai, kas iš tiesų jam tinka“, — aiškino pašnekovas.

Jo tvirtinimu, norint tinkamai rengtis ir atitikti nūdienos reikalavimus galima ir apsiperkant žinomus prekės ženklus atstovaujančiose parduotuvėse. „Tarkime, šį šaltąjį sezoną daug dėmesio skiriama lengviems, kokybiškiems kailiniams“, — teigė A.Pogrebnojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.