K.Ivanova rudenį ir žiemą siūlo pasitikti blizgiu ir ryškiu makiažu

Rugsėjo pabaigoje verslininkė Kristina Ivanova (26 m.) baigė profesionalius vizažo kursus pradedantiesiems. Po kelių savaičių Kristina sulaukė pasiūlymo dalyvauti grožio seminare, kuriame ji buvo ne tik mokine, bet ir modeliu. Makiažo subtilybėmis besidominti moteris patikino, kad šaltąjį sezoną dailiosios lyties atstovės turi vadovautis šūkiu: „Blizgėk!“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-16 13:53, atnaujinta 2018-02-21 03:04

Rudenį ir žiemą, kada gamta nebedžiugina ryškiomis, nuotaiką keliančiomis spalvomis, kiekviena moteris turi pasirūpinti tokiomis kosmetikos priemonėmis, kurios bent kiek sugrąžintų vasarą į jų širdis. Blizgus makiažas – šio sezono mados viršūnėje. Beje, kaip ir turkio bei žemės atspalviai.

K.Ivanova portalui lrytas.lt pasakojo, kad „Make up Forever“ grožio seminare „Nude Fashion“ profesionali vizažistė Laila Friedli pademonstravo, kaip nuo lengvo, klasikinio makiažo pereiti prie intensyvaus, galbūt net šiek tiek ekstravagantiško įvaizdžio. Vizažo meistrė modeliu pasirinko pačią Kristiną.

„Man įdomu ieškoti naujovių. Seminare susipažinau ir turėjau progą įvertinti „Blue sepija“ šešėlių paletę, kuri puikiai tiks ne tik akių vokus padailinti, bet ir pakoreguoti antakius bei paryškinti skruostus. Verta žinoti, kad pildant savo kosmetikos krepšelį reikia rinktis universalias priemones. Taip bus sutaupoma ir pinigų“, – įsitikinusi grožio studijų Vilniuje „Kristina“ įkūrėja.

Iš svečios šalies atvykusi vizažo meistrė Kristinos lūpas papuošė stambiais auksiniais blizgučiais. Su tokia puošmena darbe gal ir ne itin tiktų sėdėti, bet teminiam vakarėliui ar fotosesijai – pats tas. O ir laikosi jie puikiai.

K.Ivanova patikino, kad blizgučiai ant lūpų nemalonių pojūčio nesuteikė, tačiau dainuoti scenoje gali būtų sudėtinga. „Liptų prie mikrofono“, – nusijuokė moteris.

Paklausta, ar pradėjusi profesionaliai domėtis vizažu, kurios nors kosmetikos priemonės atsisakė, ar kaip tik – atrado kažką naujo, Kristina sakė, kad skystą akių pravedimo priemonę pakeitė paprasčiausiu akių vokų pieštuku.

„Pieštuku nubrėžtą liniją gali paprasčiau koreguoti, ją išsklaidyti. Rezultatas išeina kur kas geresnis. Skysta akių vokų pravedimo priemone makiažą galima užtvirtinti. Kaip ir šešėliais“, – kalbėjo K.Ivanova.

Grožio studijų savininkė priminė, kad makiažo meistrui damos būtinai pasakytų, kokiai progai atėjo pas jį pasigražinti. Pagal tai vizažistai parenka kosmetikos priemones, kurios skirtingai tinka fotosesijai viduje ar lauke, vestuvėms ar vakarėliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.