Socialiniame tinkle užsiregistravusiai merginai nepažįstamieji padovanojo krūtų operaciją

Savo krūtų dydžiu nepatenkinta 23-ejų gražuolė Amy Kingsborough pagalbos šauksmą išplatino viename socialiniame tinkle, sukurtame išskirtinai tam, kad padėtų moterims surasti finansinę paramą krūtų didinimo operacijoms. O finansuoja šias operacijas visai nepažįstami, tačiau itin dosnūs žmonės.

Nepažįstamieji apmokėjo moters krūtų didinimo operaciją.<br>Scanpix nuotr.
Nepažįstamieji apmokėjo moters krūtų didinimo operaciją.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-22 22:37, atnaujinta 2018-02-20 22:38

Jau po 13 mėnesių, per kuriuos sulaukta finansinės paramos net iš 79 žmonių, Amy pagaliau pasididino krūtinę iki D dydžio ir dabar tikina besimėgaujanti išsvajota modelio karjera.

Anuomet, iki lemtingosios operacijos, Amy grožybės tebuvo A dydžio. Na ir kas gi čia tokio, pamanytumėte? O štai Amy mažos krūtys prilygo pasaulio pabaigai, mergina teigia visai nepasitikėjusi savimi ir mokykloje netgi kentusi patyčias, tad nuo to laiko nuolat privalėjusi dėvėti liemenėles su pakietinimais, kad krūtinė atrodytų didesnė.

Amy, kadaise už minimalią algą dirbusi tortų dekoratore, tapo viena iš portalo „My Free Implants“ nare, tikėdamasi, kad atsiras kilnių žmonių, padėsiančių jai įgyvendinti savo svajonę. Tereikia į portalą patalpinti savo nuotraukas ir laukti, kol išauš laimingoji valanda. Tuomet nepažįstami kilniaširdžiai gali išsirinkti merginą ir paaukoti pinigų būsimai jos procedūrai, taip pat bendrauti su ja ir tikėtis papildomų nuotraukų. Tačiau merginos neprivalo talpinti savo naujųjų grožybių nuotraukų.

Įdomu ir tai, kad dalyviams nėra leidžiama susitikti – jie tegali dalytis įvairiomis nuotraukomis, bendrauti, reklamuoti save įvairiuose bloguose, tačiau jokiais būdais nepažeisti pagrindinės taisyklės – negalima demonstruoti nuogo kūno.

„Nuo pat mažumės norėjau didesnių krūtų. Man nepatiko tai, kaip atrodė mano krūtinė, tačiau pažvelgus į kitas merginas man dažnai tapdavo pavydu. Mano pasitikėjimas savimi buvo išties menkas. Vis žiūrėdavau į dailias, didele krūtine pasigirti galinčias merginas, o aš slapčia tikėjausi, kad kada nors išauš ta diena, kai pabusiu su didelėmis krūtimis. Uždirbdavau menkus pinigus, tad niekaip nebūčiau galėjusi leisti sau tokios brangios procedūros – štai dėl to aš ir tapau portalo nare“, – teigia A.Kingsborough.

Iškart po to, kai užsiregistravo portale, Amy nuvyko pas plastikos chirurgą. Moteris nusprendė krūtis pasididinti iki išsvajoto D dydžio, o tam jai prireikė beveik 10 tūkst. litų.

Nors Amy tikėjosi greito rezultato, tikslui pasiekti prireikė daugiau nei metų – didžiausia suma, kuria Amy parėmė anonimu panoręs likti rėmėjas, tebuvo 500 litų. Moteris prisipažįsta patyrusi nuopuolių, kai manė, kad metas pamiršti apie svajonę.

Tačiau laukimas atsipirko ir dabar Amy tikina esanti be galo laiminga dėl savo naujojo gyvenimo. Kuo labiau artėjo savo tikslo link, tuo didesnė baimė kaustė moterį. „O kas, jeigu D dydis bus per mažas?“ – tuomet savęs klausė Amy. Tačiau dabar ji patenkinta savo pasirinkimu, ji taip pat teigia labiau pasitikinti savimi, dažniau išeinanti į viešumą ir tiesiog esanti laimingesnė.

„Pasitikėjimas savimi – raktas į mados pasaulį. Jei nuotraukose atrodai nepasitikinti savimi, tai niekas tavęs ir nesamdys. Neslėpsiu, mano krūtys padėjo man gauti daugiau darbo pasiūlymų. Dažniausiai pozuoju pikantiškoms fotosesijoms, kuriose vilkiu tik bikinį, apatinį trikotažą ar esu pusnuogė. Dažniausiai uždirbu 250 litų per valandą. Užsibrėžiau sau didelius tikslus, tad kaip įmanydama stengiuosi visų jų pasiekti“, – teigia Amy.

Krūtis pasididinusi moteris nesikuklina kalbėdama apie tai, kaip prasimanė pinigų krūtų implantams ir netgi skatina kitas merginas ryžtis tokiai pačiai avantiūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.