Įžymybių lengvojo kultūrizmo guru padės siekti tobulų kūno linijų

Įžymybių lengvojo kultūrizmo guru Jamesas Duiganas, kurio klientais tapo aktorius Hughas Grantas, supermodelis Elle Macpherson ir „Victoria's Secret“ angelas Rosie Huntington-Whiteley, paviešino savo sveikos gyvensenos planą, kuris, kaip teigiama, leis pamiršti apie dietų sukeliamą „jo-jo“ efektą ir padės siekti išsvajotų kūno linijų.

Įžymybių lengvojo kultūrizmo guru padės siekti tobulų kūno linijų.<br>123rf nuotr.
Įžymybių lengvojo kultūrizmo guru padės siekti tobulų kūno linijų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 6:38 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:32 PM

J.Duiganas teigia, kad jo patarimų ir pratimų koziris yra tas, kad vadovautis jais gali kiekvienas: pradedant nuo namų šeimininkės, baigiant biuro darbuotoju.

Itin gerai apie šį trenerį atsiliepianti R.Huntington-Whiteley teigia: „Jamie žino, kokio kūno aš noriu: liekno, stipraus, tačiau kartu švelnaus ir moteriško. Jis mane išmokė, kad viso to pasiekti galiu susitelkusi į vieną dalyką – sveiką kūną.“

J.Duiganas rekomenduoja vartoti tik šviežią maistą. Jokio rafinuoto cukraus! Šį produktą sporto guru vadina pražūtingu lieknam juosmeniui.

Treneris rekomenduoja per dieną išgerti ne daugiau nei 1 puodelį kavos ir tik ryte. Ir, be abejo, visiškai atsisakyti alkoholio, nes tai tikra kalorijų bomba.

J.Duiganas teigia, kad kiekvienas žmogus turi mėgautis maistu, tačiau tai įmanoma tik valgant sveiką, neapdorotą ir šviežią maistą.

Pagrindinį dėmesį įžymybių treneris teikia švariam organizmui. Švarus organizmas, pasak jo, gali susidoroti su į skrandį retsykiais patenkančiais organizmui kenksmingais produktais ir sėkmingai jų atsikratyti.

„Daugelis žmonių ateina pas mane ir guodžiasi, kad jiems nepadeda nei kalorijų skaičiavimas, nei angliavandenių atsisakymas, teoriškai – nė viena dieta nėra veiksminga ilgą laiką, o numesti kilogramai galų gale atauga su kaupu. Žmonės kone visą savo gyvenimą praleidžia ant svarstyklių ir tai – tikras laiko gaišimas! Taip, galbūt vieną dieną įtilpsite į mėgstamą suknelę, tačiau jeigu jūsų organizmas nėra švarus, visai netrukus ir vėl susidursite su sunkumais užsegti tą nelemtą užtrauktuką. Visiems kartoju ir kartosiu tą patį – visų pirma, reikia susitelkti į sveiką ir švarų organizmą“, – teigia J.Duiganas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.