Trys litrai vandens per dieną moterį atjaunino 10-čia metų

Kadaise 42-ejų Sarah Smith išgerdavo nepilną litrą vandens per parą, manydama, kad to visiškai pakanka organizmui tinkamai funkcionuoti. O ir išgerti daugiau tiesiog nesinorėdavo.

3 litrai vandens per dieną moterį atjaunino 10-čia metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
3 litrai vandens per dieną moterį atjaunino 10-čia metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-31 21:03, atnaujinta 2018-02-20 16:37

Tačiau po kone metus trukusių galvos skausmų ir itin prastos virškinimo sistemos veiklos, Sarah kreipėsi į gydytojus. Jie moteriai kaip mat pasiūlė per dieną išgerti ne mažiau 3 litrų vandens. Nuotrauką kairėje S.Smith padarė pirmąją savo eksperimento dieną. Joje moteris atrodo pavargusi, oda – susiraukšlėjusi ir praradusi gyvybingumą. O štai dabar, praėjus jau 4 savaitėms, moteris gali pasigirti vizualiai atjaunėjusi kone 10-čia metų, o tai puikiai atsispindi nuotraukoje dešinėje.

Pati moteris prisipažįsta, kad pažvelgusi į nuotrauką, darytą eksperimento pradžioje, sunkiai suvokia, kaip žmogaus išvaizdą pakeičia nepakankamas vandens kiekis organizme ir kokia jaunatviška bei spindinti jos oda yra dabar, kai ji išgeria tokį didelį kiekį vandens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.