52 plastines operacijas pasidariusi C.Jackson grožio patarimus dalija už pinigus

Amerikietė Cindy Jackson jaunystėje nelaikė savęs gražuole. Tačiau sulaukusi 58-erių ir ištvėrusi 52 plastines operacijas, ji pagaliau patenkinta savo išvaizda.

Daugiau nuotraukų (1)

Asta Buitkienė

Nov 3, 2013, 4:49 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:39 PM

Nuolat savo išvaizdą tobulinanti C.Jackson įrašyta į Guinnesso rekordų knygą – oficialiai pripažinta, kad ji yra daugiausia kūno gražinimo operacijų pasidariusi moteris pasaulyje.

Cindy daug keliauja po įvairias šalis, dalyvauja televizijos laidose ir teikia brangias konsultacijas.

Neseniai Lietuvoje viešėdama moteris svečiavosi LNK laidoje „KK2 penktadienis”.

Išvaizda nedžiugino

Kosmetinių operacijų karaliene vadinamos Cindy veide šiandien yra likęs tik vienas nuo vaikystės nepakitęs bruožas – duobutės, kurios šypsantis papuošia lūpų kampučius.

Plastikos chirurgų kūriniu tapusi amerikietė sako jaunystėje buvusi eilinė mergina, kurios nedžiugino atvaizdas veidrodyje – per didelė nosis, plonos lūpos ir plokščia krūtinė.

„Mano buvęs vaikinas kartą atsiuntė seną savo nuotrauką. Pažiūrėjusi supratau, kad jis gražesnis už mane”, – prisipažino Cindy.

Tėvo palikimas – operacijai

Prieš daugiau nei 30 metų C.Jackson svajojo tapti dainininke. Ji paliko gimtąją Ameriką ir iškeliavo laimės ieškoti į Didžiąją Britaniją – kultinės to meto grupės „The Beatles” šalį. Jauna amerikietė neverkšleno dėl to, kad gamta neapdovanojo ypatingu grožiu, tačiau pirmai progai pasitaikius nusprendė pasitobulinti veidą ir kūno linijas. Tam ji skyrė visą iš tėvo gautą palikimą, kuris siekė keletą tūkstančių svarų sterlingų (dabar 1 svaras sterlingų – maždaug 4 litai. – Red.).

„Kai tėvas mirė nuo vėžio, mano motinai, seseriai ir man atiteko palikimas. Ilgai nesvarsčiau, kam tuos pinigus panaudoti. Pasakiau sau: pasitaisysiu kūno proporcijas. Tada ėmiau ieškoti plastikos chirurgų”, – pasakojo C.Jackson.

Per pirmą operaciją specialistai sumažino Cindy nosį. Merginai tuomet buvo 23-eji.

Medikų darbo rezultatas amerikietę nudžiugino, todėl netrukus ji vėl atsidūrė operacinėje. Šį kartą buvo pakelti akių vokai. Paskui dar sykį sumažinta nosis.

Svajoja tapti tobula

Cindy džiaugėsi, kad vos po kelių grožio chirurgijos procedūrų atrodė daug gražesnė. Tačiau jauna moteris turėjo kur kas didesnių tikslų.

Studijuodama menus ir antropologiją ji analizavo klasikinius meno kūrinius, sužinojo, kokios turi būti tobulos veido ir kūno proporcijos.

C.Jackson pasišovė padailinti savo išvaizdą pagal klasikinio grožio principus ir tapti tobula. Tam ji išleido krūvas pinigų ir tapo nuolatine plastikos chirurgų kliente.

Moteriai buvo padidintos krūtys, įdėti skruostų implantai, patempta veido oda, sumažintas smakras, padailintas žandikaulis, nuo įvairių kūno vietų nusiurbti riebalai, patobulinti visi dantys.

Chirurgai jai pajaunino net plaštakas, mat ši kūno dalis greičiausiai išduoda moters amžių.

Idealas – B.Bardot

Po daugybės operacijų Cindy beveik pasiekė išsvajotas proporcijas, bet netrukus jai prilipo gyvos lėlės Barbės epitetas.

„Tapau populiari ir užsidirbau daug pinigų, bet supratau, kad įkliuvau į savo pačios spąstus. Tuomet nusprendžiau pasidaryti dar daugiau operacijų ir paneigti šį įvaizdį”, – prisiminė C.Jackson.

Kad atsikratytų nenatūralaus lėlės grožio, atkakli amerikietė pasirinko gyvos moters pavyzdį. Nuo šiol pas plastikos chirurgus ji eidavo nešina legendinės prancūzų aktorės ir dainininkės Brigitte Bardot nuotraukomis.

„Susiradau B.Bardot nuotraukų ir ėmiau lyginti kiekvieną jos ir savo veido bruožą. Troškau, kad net mano dantys būtų kaip šios aktorės. Dariau viską, kad tik neatrodyčiau kaip lėlė Barbė”, – atvirai pasakojo Cindy.

C.Jackson tinklalapyje galima išvysti nuotraukų, kuriose ji apsirengusi ir susišukavusi panašiai kaip jos dievinama aktorė.

Tapo išrankesnė

Gražinimo procedūroms C.Jackson paskyrė 25 metus. Jos kūne beveik neliko vietų, kurių nelietė plastinės chirurgijos specialistų peilis.

Cindy neslepia, kad netrukus po operacijų jos veidas būdavo siaubingas. Ji nė iš tolo neprimindavo išsvajoto idealo, greičiau – baidyklę. Tačiau patinimams atslūgus amerikietė kaskart pasijusdavo vis gražesnė.

Dar tobulybės paieškų pradžioje Cindy operacijos buvo filmuojamos, už tai ji gaudavo pinigų. Bėgant metams C.Jackson tapo vis išrankesnė, rinkdavosi tik geriausius pasaulyje plastikos chirurgus.

„Esu plastinės chirurgijos ekspertė. Žinau, kas yra geriausias plastikos chirurgas. Moku prisižiūrėti, esu tobulas kosmetinių operacijų pavyzdys”, – nesikuklino amerikietė.

Sekėjai – visame pasaulyje

C.Jackson yra dviejų knygų autorė. Vienoje ji pasakoja savo gyvenimo istoriją, o kitoje dalijasi gražinimo operacijų paslaptimis.

Pastaroji knyga kasmet leidžiama atnaujinta, nes plastinė chirurgija tobulėja žaibiškai.

„Ši sritis nuolat keičiasi, todėl tas, kuris yra geriausias chirurgas šiemet, galbūt toks nebebus kitais metais. O populiariausios šių metų grožio procedūros po kurio laiko galbūt visai nebus atliekamos”, – aiškino Cindy.

Jos įkurtame tinklalapyje galima įsigyti ir vardinių Cindy Jackson odos priežiūros priemonių, ir ypatingą makiažo veidrodėlį.

Grožio ir jaunystės kulto apsėsti žmonės trokšta ne tik jos patarimų. Kai kurios moterys taip susižavi C.Jackson išvaizda, kad nori atrodyti lygiai taip pat.

Amerikietės tokie gerbėjų užmojai nė kiek netrikdo. Su viena klienčių, kurią plastikos chirurgai pavertė antrąja Cindy, ji net įsiamžino nuotraukoje.

Amerikietė Cindy Jackson jaunystėje nelaikė savęs gražuole. Tačiau sulaukusi 58-erių ir ištvėrusi 52 plastines operacijas, ji pagaliau patenkinta savo išvaizda.

Plastinių operacijų karalienė C.Jackson jau daug metų konsultuoja kitus. Savo klientams ji žada padėti išvengti klaidų ir tiesiai keliauti prie užsibrėžto tikslo.

Juk Cindy savo kailiu išbandė, kokios procedūros veiksmingos, kokios ne, kurios kūną pagražina ilgam, o po kurių netrukus teks vėl gultis ant operacinio stalo.

Į konsultacijas ateina ir vyrų, ir moterų. Dėl patarimų jai skambina net Holivudo aktoriai, milijonieriai.

Norintiems pasikonsultuoti su C.Jackson tenka plačiai praverti piniginę.

„Mano klientai žino, kad gaus geriausią patarimą, – nesikuklina moteris. – Mano įkainis yra 350 svarų sterlingų už valandą (maždaug 1400 Lt. – Red.), už konsultaciją telefonu ar elektroniniu paštu imu 300 svarų sterlingų (apie 1200 Lt). Už 750 svarų sterlingų (maždaug 3000 Lt) klientai gali įsigyti pusmečio VIP narystę ir gauti mano atsakymus į papildomus klausimus.”

Savo klientams ji žada, kad net ir po drastiškų pokyčių jie atrodys natūraliai, jei nedvejodami pasikliaus jos sukaupta patirtimi.

Kadaise Cindy svajojo tik padailinti neva per didelę nosį. Dabar kūno gražinimas yra jos verslas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.