Gražuolė imtynininkė L.Ballard užsimojo tapti grožio konkurso nugalėtoja

26-erių imtynininkė tvirtai pasiryžo nugalėti savo konkurentes grožio konkurse ir tikisi tapti pirmąja kovos menų profesionale, ant galvos užsidėsiančia „Mis Didžioji Britanija“ karūną.

Gražuolė imtynininkė užsimojo tapti grožio konkurso nugalėtoja.<br>„Facebook" nuotr.
Gražuolė imtynininkė užsimojo tapti grožio konkurso nugalėtoja.<br>„Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 3:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:18 PM

Lou Ballard net 6 vakarus per savaitę pluša sporto salėje, o štai vienintelį laisvadienį pašvenčia savo didžiausiai aistrai – imtynėms, taip ruošdamasi visai neįprastoms moteriai varžyboms – nacionaliniam grožio konkursui.

„Noriu, kad žmonės suvoktų, jog net ir būdama imtynininke, esu graži moteris ir galiu varžytis su nuostabiausiomis Didžiosios Britanijos merginomis. Tikiu, kad įnešiu naujų vėjų į konkursą, juk esu kitokia nei daugelis dalyvių – galiu lengvai ant žemės parklupdyti net 100 kg sveriantį vyrą, o pritūpimus darau su 65 kg svoriu ant pečių“, - teigia moteris.

Lou šis grožio konkursas nėra pirmasis. Pernai ji pelnė „Mis publika“ titulą, nugalėjusi net 60 konkurenčių. Šis titulas suteikė Lou galimybę konkurse varžyti ir šiais metais. Moteriai iš tiesų pasisekė – konkursas vyks likus vos vienai dienai iki jos 27-ojo gimtadienio, mat jei konkursas vyktų po jo – Lou dėl savo amžiaus dalyvauti nebegalėtų.

„Šiuo metu labai daug treniruojuosi, atlieku daug kardio pratimų ir valgau daug angliavandenių – noriu, kad žmonės, pamatę mane su bikiniu, liktų tiesiog apstulbę“, – teigia L.Ballard.

26-erių stipruolė imtynėmis susižavėjo dar būdama 8-erių. Jos autoritetu visuomet buvo žymusis Hulkas Hoganas ir amerikietė imtynininkė ir pornografijos žvaigždė Chyna. Būdama 19 metų L.Ballard sutiko savo būsimą trenerį Chrisą Mannsą, kuris padėjo merginai siekti profesionalios imtynininkės karjeros.

„Lou tokia charizmatiška ir graži, žiūrėdami į ją pagalvotumėte: „makiažas, aukštakulniai ir plaukų tiesintuvas“, tačiau iš tiesų ji turi parako, gali patiesti net ir kiečiausią vyruką. Aš labai ją didžiuojuosi“, – teigia C.Manssas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024