Veiklios moterys tapo A.Bunikienės kolekcijos manekenėmis

Dizainerė Audronė Bunikienė (55 m.) demonstruoti savo naujausios kolekcijos pakvietė nemažai pasiekusias moteris. Verslininkė, sveikos gyvensenos mokytoja Rimgailė Kučinskienė (50 m.) ir Europos mikroskopinės odontologijos asociacijos prezidentė Laura Andriukaitienė (35 m.) pasiūlymą priėmė kaip žaismingą iššūkį.

Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

Nov 5, 2013, 8:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:07 PM

Naujausia dizainerės kolekcija „Emocijų spalvos” atitinka abiejų jos modelių charakterį ir gyvenimo būdą.

Raudona – tai optimizmas, energija, ryžtas ir nuotykių troškimas. Taip pat drąsa priimant sprendimus ir atsakomybė, aistra ir meilė žmonėms, pasauliui, savo darbui.

Kolekcijoje panaudota pilka spalva susijusi su rimtimi, susitelkimu, gebėjimu būti harmonijoje su savimi ir pasauliu.

Juodai kūrėja priskiria eleganciją, savitvardą, nepriklausomybę ir laisvą valią.

„Todėl ir pasirinkau Rimgailę bei Laurą, nes jos puikiausiai įkūnija visas šias savybes. Tai veržlios, savimi pasitikinčios, daug pasiekusios moterys, įdomios asmenybės, kurios bet kokioje gyvenimiškoje situacijoje nepraranda žavesio ir noro puoštis”, – aiškino A.Bunikienė.

Trumpam manekene tapusią R.Kučinskienę traukia visa, kas susiję su pažinimu. Štai šiuo metu moteris Amerikoje kaip tik semiasi holistikos – alternatyvaus gydymo ir gyvenimo būdo žinių. Tad fotosesija jai – taip pat proga pažinti šį tą nauja.

„Fotosesija man buvo nuotykis. Nuolat sukausi viešbučių, restoranų versle, bet visuomet pagalvodavau apie kitokio gyvenimo būdo studijas. Sulaukusi brandos pagaliau išdrįsau to imtis”, – sakė Rimgailė.

Ją labai palaikė sūnus Justas – tiesiog džiūgavo iš mados fotosesijos gavęs mamos nuotraukas.

Žaismingas iššūkis

Gydytoja odontologė endodontologė L.Andriukaitienė seniai žavėjosi A.Bunikienės darbais – užteko prieš keletą metų pamatyti vitrinoje jos siūtą paltą, ir moteris tapo ištikima kliente.

„Žaviuosi Audronės atidumu detalėms, mikrochirurginiu siūlės tikslumu. Mano spintoje – ir jos siūti paltai, ir oficialūs kostiumai, ir vakarinės suknelės”, – sakė Laura.

Užbėgusi pasimatuoti siuvamo apdaro moteris ne tik grožisi būsimu drabužiu, aptaria jo detales. L.Andriukaitienę visuomet įkvepia dizainerės gebėjimas malonų būdą derinti su griežtumu.

„Tai gero vadovo bruožas”, – įsitikinusi Laura, pati vadovaujanti tarptautinei medikų asociacijai.

Prieš profesionalo fotoobjektyvą ji jau buvo keletą kartų atsidūrusi – pabūti modeliu gražią moterį vis pakviesdavo bičiuliai fotografai.

Laura ir Rimgailė turėjo galimybę pirmos pasimatuoti naujos kolekcijos modelius. Galbūt ką nors įsigijo?

„Kaip galime neįsigyti drabužių, kurtų būtent pagal mus”, – juokėsi moterys, savo garderobą papildžiusios naujais dizainerės kūriniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.