Žymiausių prekės ženklų lūpų dažuose – įžymybių atvaizdai

Yra moterų, kurios galėtų nužudyti už kraujo raudonumo „Yves Saint Laurent“ ar dieviškos kūno spalvos „Estee Lauder“ lūpų dažus. Tačiau Singapūre įsikūręs menininkas May Sumas be jokio gailesčio skaptuoja daugelio moterų svajonę, siekdamas lūpų dažus paversti ne tik moters grožį išryškinančia priemone, bet ir meno kūriniu. Garsiausius dekoratyvinės kosmetikos šedevrus M.Sumas paverčia miniatiūriniais įžymybių biustais – menininko kolekcijoje yra popmuzikos žvaigždės Lady Gagos, žaviosios aktorės Audrey Hepburn, aštrialiežuvės Annos Wintour ir daugelio kitų atvaizdai.

Žymiausių prekės ženklų lūpų dažuose – įžymybių atvaizdai.
Žymiausių prekės ženklų lūpų dažuose – įžymybių atvaizdai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 11:28 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:36 PM

Nepaisant to, kad lūpų dažuose atvaizduotos įžymybės – ne visai identiškos vaikštančioms mūsų žeme, vis dėlto M.Sumas įstengia perteikti tinkamas detales, kurios nepalieka abejonių, kas tas, dažuose išskaptuotas asmuo. Pavyzdžiui, ekstravagantiškąją Lady Gagą dėl vizitine kortele kadaise tapusios šukuosenos ir milžiniškų akinių atpažintų kone kiekvienas, o štai mados revoliucionierę Coco Chanel išduoda jos taip pamėgti perlai ir juoda skrybėlaitė.

Na, o vienetiniais lūpų dažais pasigirti norinčioms moterims naujasis pirkinys atsieis nemažą sumą, mat šių kūrinių kainos prasideda nuo 1,5 tūkst. litų. Guodžia bent jau tai, kad už tokią sumą dizaineris leidžia pasirinkti lūpų dažų prekės ženklą, modelį ir spalvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.