Nauja L.Graužinienės šukuosena – pūstesnė ir stilingesnė

„Darbietė“ Loreta Graužinienė vos tapusi Seimo pirmininke susirūpino savo įvaizdžiu ir subūrė aplink save stilistų, dizainerių, makiažo ir šukuosenų meistrų komandą. Kasmet bent kartą pakeičianti šukuoseną Seimo pirmininkė laikėsi šios nerašytos taisyklės ir šiemet.

Trečiadienį L.Graužinienė pasirodė su kiek kitokia nei įprasta šukuosena. Dažniausiai prigludę plaukai šį kartą buvo papūsti.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Trečiadienį L.Graužinienė pasirodė su kiek kitokia nei įprasta šukuosena. Dažniausiai prigludę plaukai šį kartą buvo papūsti.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:44 PM

Trečiadienį į susitikimą su žurnalistais L.Graužinienė atvyko papūstais plaukais. Plaukų banga, krintanti dešinėje pusėje, įrėmino politikės veidą. Anksčiau L.Graužinienė viešoje erdvėje rodydavosi prigludusiais plaukais.

Kol Seimo pirmininkė gyveno Ukmergėje, jos plaukais rūpinosi vietinė kirpėja Lina Šimonienė. Tam, kad 6 val. ryto atsidurtų grožio salone, L.Graužinienė keldavosi 5 val. ryto.

„Dabar mano darbotvarkė labai įtempta, kasdien laukia daug svarbių susitikimų, konferencijų, renginių.

Tad turiu gerai atrodyti. Ir tai darau ne dėl to, kad būsiu fotografuojama ar filmuojama, o dėl to, kad man, kaip ir kiekvienai moteriai, svarbu gerai jaustis.

Kai tai pavyksta, visai kitaip ir darbai einasi“, – kiek anksčiau „Lietuvos rytui“ sakė politikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.