Paroda „Moters pasaulis“ lankytojas vilioja galimybe pamatyti save didelėmis krūtimis

Kaune šurmuliuoja mados, stiliaus ir grožio renginys — paroda „Moters pasaulis 2013“. Viena didžiausių specializuotų parodų truks iki sekmadienio vakaro.

Parodos „Moters pasaulis 2013“ lankytojai turi progą susipažinti su 300 įmonių pristatomomis paslaugomis bei produktais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Parodos „Moters pasaulis 2013“ lankytojai turi progą susipažinti su 300 įmonių pristatomomis paslaugomis bei produktais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-11-08 14:59, atnaujinta 2018-02-20 12:27

11—ąjį kartą Ekspozicijų centro organizuojamos parodos „Moters pasaulis 2013“ lankytojai turi progą susipažinti su 300 įmonių, iš kurių 20 — iš Latvijos, Estijos ir Slovakijos, pristatomomis paslaugomis bei produktais.

Šįmet grožio ir stiliaus prekės bei paslaugos pristatomos naujoje erdvėje — Kauno „Žalgirio“ arenoje. Prekybininkai ir paslaugų tiekėjai išsidėstę per du aukštus.

Į parodą atvykę lankytojai džiaugiasi išvengiantys spūsčių, pro kurias, kai renginys buvo organizuojamas Lengvosios atletikos ir futbolo maniežuose, būdavo sunku prasisprausti.

Erdvesni tapo ir renginio dalyvių stendai. Prekes apžiūrėti kur kas laisviau ir patogiau nei anksčiau.

Apsilankius parodoje matyti, jog lankytojai čia dairosi ne tik jau spėtų pamėgti grožio prekių ir naujovių. Dažno apsilankiusiojo akys krypsta į stendus, kuriuose skelbiama apie nuolaidas, nemokamai dalijami kosmetikos prekių mėginiai, kvietimai gerokai pigiau nei įprastai apsilankyti grožio salonuose ar įvairiose klinikose.

Tie, kas panašiose parodose lankosi ne pirmąkart, žino, jog neišleidus nė lito iš šio renginio galima išeiti su nauja šukuosena, profesionaliai atliktu makiažu ir net išbandžius keletą masažų ar kitų nepigių grožio procedūrų.

Parodos dalyviai lankytojams taip pat nemokamai nustato kūno masės indeksą, matuoja riebalus, raumenis, tiria kraują, tikrina dantis, odos būklę, konsultuoja įvairių sveikatos sutrikimų klausimais.

Renginyje per keliolika minučių nubalinami dantys, padaromas ilgalaikis makiažas, net įvairiais būdais lyginamos odos raukšlės.

Šios paslaugos mokamos, tačiau vilioja didelėmis nuolaidomis. Todėl dažnas pirkinių krepšiais apsikrovęs klientas susigundo atverti piniginę ir gražinasi nepaisydamas daugybės smalsuolių akių. Krūtų didinimo operacijos parodos erdvėse šįmet dar neatliekamos. (Kas žino, gal iš parodos padidinta krūtine bus galima išeiti jau kitąmet).

Tačiau kompiuterio ekrane nemokamai išvysti gerokai padidintas savo krūtis gali kiekviena panorėjusi. 3D krūtinės modeliavimo programa leidžia matyti, kaip konkreti moteris atrodytų po plastinės krūtų didinimo operacijos.

Plastikos chirurgai ne tik išsijuosę pasakoja apie krūtų didinimo operacijas, bet ir visiems parodos lankytojams suteikia galimybę iš arti apžiūrėti, rankose palaikyti ir net pamėginti prisitaikyti įvairių dydžių krūtų implantus.

Matyti, kad daugelis žmonių silikonines grožybes prieš akis mato pirmąkart, todėl jas liečia gana nedrąsiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.