Į parodą Kauno moterys skubėjo ir atsipūsti nuo rutinos

Kaune šį savaitgalį šurmuliavo mados, stiliaus ir grožio renginys – paroda „Moters pasaulis 2013“. Būrys lankytojų čia dairosi naujovių, skuba išbandyti nemokamas paslaugas, gauti patarimų ir dovanų.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 10, 2013, 6:35 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:36 AM

Ketvirtadienį prasidėjusi viena didžiausių Kaune vykstančių specializuotų parodų baigsis tik rytoj vakare.

Šįmet renginys organizuojamas naujoje erdvėje – „Žalgirio“ arenoje. Į parodą atvykę lankytojai džiaugėsi išvengę spūsčių, pro kurias, kai renginys buvo organizuojamas Lengvosios atletikos ir futbolo maniežuose, būdavo sunku prasisprausti.

Erdvesni tapo ir renginio dalyvių stendai. Prekes ar paslaugas apžiūrėti ir išbandyti kur kas laisviau ir patogiau nei anksčiau, rašo "Lietuvos ryto" priedas "Laikinoji sostinė".

Parodoje sutiktos ir „Laikinosios sostinės“ kalbintos moterys tvirtino, jog šioje vietoje jos įsigyja grožiui, sveikatai ar namams skirtų prekių, atsipučia nuo kasdienės rutinos, skubos, pasilepina grožio procedūromis, susitinka su bičiulėmis.

Kasmet moterims skirtoje parodoje apsilankanti advokatė Raimonda Kazlauskienė tvirtino, jog šio renginio laukia dėl vienoje vietoje pristatomų naujovių, mados ir stiliaus renginių.

„Labai svarbu ir patogu, kad po vienu stogu galima susipažinti su naujausiais kosmetikos, parfumerijos produktais bei grožio centrų veikla, paslaugomis.

Juk užimtos moterys ne visada turi laiko vaikščioti po parduotuves ar salonus ir dairytis kiekvienos naujovės. Čia sutelkta viskas, ko reikia“, – tvirtino kaunietė.

Smulkioji verslininkė Lina Beinoraitė šioje parodoje apsilankė po dvejų metų pertraukos.

„Daug metų buvau ištikima parodos lankytoja, tačiau pastaruoju metu šis renginys buvo tapęs nepatrauklus dėl vietos. Dėl grūsčių sunkiai pavykdavo apžiūrėti viską, kas siūloma. Drabužinėse trūkdavo vietos paltams pasikabinti, o vaikščioti su šiltais rudeniniais drabužiais buvo nepatogu.

Šįmet į parodą atėjau, nes ji rengiama kitoje erdvėje, ir tikrai nenusivyliau“, – tikino kaunietė.

Mažamečius vaikus auginanti kaunietė Ligita Sodeikienė sakė, kad į moterims skirtą parodą kasmet ateina prasiblaškyti, sužinoti naujienas ir pasimėgauti nemokamomis grožio procedūromis.

„Atžalas palieku vyrui, o pati su draugėmis ateinu išbandyti įvairius masažus, kremus. Iš parodos grįžtu lyg iš grožio salono, nes čia nemokamai galima pasidaryti šukuoseną, makiažą. Be to, parodoje daug prekių parduodama su nuolaidomis, todėl ką nors būtinai nuperku vyrui ir vaikams“, – neslėpė jauna motina.

Moteris viliojo ir seminarai

11-ąjį kartą Ekspozicijų centro organizuojamos parodos „Moters pasaulis 2013“ lankytojai turėjo progą susipažinti su 300 įmonių (iš jų 20 – iš Latvijos, Estijos ir Slovakijos) pristatomomis paslaugomis bei produktais.

Dalyviai siūlo kosmetiką, parfumeriją, juvelyriką, galanteriją, bižuteriją, trikotažo gaminius, sveikatingumo produktus, knygas, rankdarbius.

Ne pirmus metus parodoje dalyvaujantys savo prekes ir paslaugas pristatantys dalyviai žino, kad moterys čia ieško naujovių, nuolaidų ir dovanų, todėl renginyje pristatoma daugybė naujų prekių ir paslaugų, čia galima derėtis, lankytojus nemokamai konsultuoja įvairių sričių specialistai.

Per keturias dienas vyko 29 seminarai, 17 mados ir stiliaus pasirodymų. Laisvalaikio zonoje suaugusieji galėjo išbandyti įvairius užsiėmimus, o mažieji žaisti, kol jų tėveliai apžiūrinėja parodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.