C.Delevingne pasiruošimas „Victoria‘s Secret“ šou: nesveikas maistas ir kompiuteriniai žaidimai

Įspūdingasis „Victoria‘s Secret“ šou nebūtų toks užburiantis, jeigu jame nedalyvautų pastaruoju metu mados pasaulio viršūnėse medų kopinėjanti Cara Delevingne. O šioji tikrai žino, kaip savo dailiomis formomis prikaustyti prie televizijos ekrano sėdinčius žiūrovus ir tuos laiminguosius, patekusius į pompastiškiausią metų šou.

Per karščiausią metų šou C.Delevingne atrodė tiesiog nepriekaištingai.<br>AP nuotr.
Per karščiausią metų šou C.Delevingne atrodė tiesiog nepriekaištingai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 11:18 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:25 AM

Ne paslaptis, kad prieš žengiant ant podiumo modeliai sunkiai pluša sporto salėje ir laikosi griežčiausių dietų – lemtingą dieną atrodyti tobulai yra kiekvienos save gerbiančios manekenės pareiga. O štai humoro jausmo nestokojančiai Carai prieš didžiausią apatinių drabužių magnato šou buvo ir smagesnių užsiėmimų.

Užkulisiuose pričiupta 21-erių manekenė dienraščiui „Grazia“ prisipažino, kad prieš „Victoria‘s Secret“ šou šlamštė nesveiką maistą ir užuot plušusi ant treniruoklių – žaidė kompiuterinius žaidimus.

„Apie tai, kad dalyvavusiu šou, sužinojau išties vėlai. O ir metas buvo ne pats tinkamiausias, mat išėjo naujausia „Call of Duty“ žaidimo dalis ir aš žaidžiau lyg pasiutusi, užsikasdama „Dominos“ pica ir vištų sparneliais. Taip, suvalgiau daugiau nei 20 sparnelių!“, – teigia Cara. Vis dėlto per karščiausią metų šou C.Delevingne atrodė tiesiog nepriekaištingai – ir kas būtų pagalvojęs, kad šioji mergina laikosi tokios nestandartiškos „dietos“?

Įspūdingą „Victoria‘s Secret“ šou gruodžio mėnesį rodys „Lietuvos ryto" televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.