Plastinių operacijų maniakė nesupranta, kodėl vyrus domina tik jos krūtys

Erotinis modelis išleido net 22 tūkst. svarų (beveik 90 tūkst. litų) tam, kad taptų panaši į lėlę ir susilauktų daugiau dėmesio iš vyrų, rašo dailymail.co.uk.

Plastinių operacijų maniakė nesupranta, kodėl vyrus domina tik jos krūtys.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Plastinių operacijų maniakė nesupranta, kodėl vyrus domina tik jos krūtys.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2013, 10:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:18 AM

25-erių Raegan Sidley pasidarė visą eilę plastinių operacijų: jai buvo atliktas krūtų didinimas nuo C iki G dydžio, botokso injekcijos ir net makšties plastika. Moteris išleido stambią sumą plaukų priauginimo procedūroms, dirbtiniam įdegiui, tatuiruotėms ir permanentiniam makiažui. Ir visa tai tik tam, kad taptų patrauklesnė stipriosios lyties atstovams.

„Graži išvaizda – brangus malonumas. Išleidau net 22 tūkst. svarų tam, kad vyrai imtų šliaužioti paskui mane. Aš bet kokia kaina stengsiuosi tapti tobula“, – teigia R.Sidley.

Erotinis modelis visai nesigėdija savo išvaizdos, anaiptol – didžiuojasi tuo vaizdu, kurį mato veidrodyje ir tikina, kad visos moterys turėtų siekti tobulumo. Pasak R.Sidley žodžių, ji nenori būti paprasta, nuobodžios išvaizdos mergina.

„Moterys dažnai kritikuoja savo kūną, tad kam jaustis apgailėtinai, jei gali viską pakeisti?“, – retorinį klausimą užduoda Raegan.

Nepaisant visų savo pastangų R.Sidley vis dar tebėra vieniša. Ji teigia traukianti tik iškrypėlius ir nevykėlius, o savęs verto vyro – vis dar nesulaukianti.

„Po to, kai pasidariau plastines operacijas, vyrai ėmė klijuoti man lengvo elgesio merginos etiketę. Man kone kasdien pasiūlo pasimylėti, o štai paskutinio karto, kuomet mane kažkas kvietė į pasimatymą, nė nepamenu. Jei atrodau nenatūraliai, tai dar nereiškia, kad nenoriu jokios romantikos savo gyvenime. Tikiu, kad galų gale atsiras tas vienintelis, kurį domins ne tik mano krūtys“, – teigia R.Sidley.

Panašu, kad patobulinta merginos išvaizda kliūna ne tik vyrams, tačiau ir moterims. Raegan tvirtina, kad ne kartą susilaukė piktų komentarų ir įžeidimų iš „paprastų“ merginų ir tiki, kad pavyduolės taip elgiasi, nes tiesiog negali nuslėpti savo pykčio, kai mato plastikos chirurgų patobulintą moters kūną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.