„Plius“ dydžio manekenė pristatė naują apatinio trikotažo kolekciją

Naujuoju savo reklaminiu veidu prancūzų apatinio trikotažo gigantė „Chantelle“ pasirinko „plius“ dydžio manekenę Robyn Lawley. Pristatydama rudens/žiemos kolekciją, 24-erių australų gražuolė įrodo, jog visai nebūtina atrodyti kaip „Victoria's Secret“ angelas, kad galėtum vilkėti gundantį apatinį trikotažą ir atrodyti nepriekaištingai.

„Chantelle“ nuotr.
„Chantelle“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2013, 2:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:55 AM

Įdomu ir tai, kad R.Lawley vilki įprasto dydžio apatinius, kurie nėra pagaminti išskirtinai „plius“ dydžio moterims.

Tai nėra pirmasis kartas, kai Robyn pristato apatinių drabužių kolekciją. Savo kūną mergina jau apnuogino, bendradarbiaudama su „Panache“ ir „Boux Avenue“ kompanijomis.

R.Lawley populiariajai televizijos laidų vedėjai Ellen DeGeneres praėjusią savaitę prisipažino tikinti, kad moteris turi priimti save tokią, kokia ji yra.

„Net, kai buvau tokia liekna, kokia tik įstengiau būti, vis vien dėl savo apvalumų negalėjau tapti modeliu. Būdama 16-os nekenčiau savo kūno ir maniau, kad tik dėl jo negaliu dirbti ir mėgautis gyvenimu. Kai tapau „plius“ dydžio manekene – viskas apsivertė aukštyn kojomis. Aš iš naujo įsimylėjau savo kūną, tuo pačiu metu pradėjau kurti receptais perpildytą tinklaraštį ir paskyriau savo gyvenimą maistui“, – prisimena R.Lawley.

Kalbėdama apie visuotinį pamišimą dėl liekno kūno, Robyn teigia, kad moterys per daug sielojasi dėl papildomų kilogramų. „Kai įžymybės priauga svorio, mes imame tyčiotis iš jų, nė nesuvokdami, kokią žalą tai daro jaunoms merginoms. Moterys tiesiog turėtų būti laimingos būdamos tokios, kokios yra“, – teigia R.Lawley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.