Aktorė B.Tiškevič tapo moteriškų drabužių kolekcijos veidu

Žavioji aktorė bei TV laidų vedėja Beata Tiškevič sudalyvavo naujosios moteriškų drabužių prekės ženklo „Body Talk“ kolekcijos fotosesijoje. Tai jau trečioji Lietuvos mados kūrėjų kolekcija, kurioje dominuoja stilingų moterų pamėgtos glaustinukės. Šį kartą fotosesijai buvo pasirinkta aktorei įprasta teatro erdvė ir jai būdingi atributai – grimerinė ir scena.

Aktorė B.Tiškevič.<br>Organizatorių nuotr.
Aktorė B.Tiškevič.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 12:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:14 AM

„Savo naujausiai rudens ir žiemos kolekcijai pristatyti ieškojome mūsų prekės ženklo vertybes atitinkančios asmenybės. Beata yra ne tik kūrybinga ir veikli aktorė, bet ir labai energinga, savitą požiūrį į gyvenimą turinti ir stilinga jauna moteris. Būtent tokiai mes ir kuriame“, – teigė kūrėjos Rasa Malinauskaitė ir Veta Armonaitė.

Nors naujosios kolekcijos pagrindu išlieka iš natūralių audinių siuvamos glaustinukės, šį kartą joje jau galima rasti ir keletą suknelių bei aksesuarų. Kolekcijoje vyrauja sodrios spalvos bei puošnios aksomo detalės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.