Susireikšminęs K.Middleton plaukų stilistas patyrė fiasko

Kas tas laimingasis, galėjęs prisiliesti prie ilgų vilnijančių Kembridžo hercogienės plaukų ir turėti garbės pasirūpinti jos šukuosena per iškilmingą vestuvių ceremoniją? Ši atsakomybė krito ant plaukų stilisto Jameso Pryce'o pečių, tačiau vyriškis taip apsvaigo nuo savo sėkmės, kad nė nesuvokė, kaip greit ši baigėsi.

Susireikšminęs K.Middleton plaukų stilistas patyrė fiasko.<br>AP nuotr.
Susireikšminęs K.Middleton plaukų stilistas patyrė fiasko.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2013, 9:42 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:47 AM

J.Pryce'as buvo toks įsitikinęs, kad klientų sąrašą papildžiusi K.Middleton sukraus jam dar nematytus lobius, jog nieko nelaukęs nutraukė ryšius su Richardu Wardu, salono, kuriame dirbo ir pelnė sėkmę, savininku.

Tik štai čia likimas ir nusprendė pajuokauti. J.Pryce'as liko nieko nepešęs, mat Kembridžo hercogienė iki šiol plaukų kirpimo bei dažymo meną patiki R.Wardui. Be to, ji turi ir savo asmeninę stilistę Amandą Cook Tucker, kuri prieš kiekvieną renginį rūpinasi vienos žinomiausių pasaulio moterų šukuosena.

„Kai J.Pryce'as ėmėsi dirbti vienas, socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ jis sukūrė paskyras, skirtas savo verslo reklamai. Spėkite, kas buvo jose. Ogi šimtai įvairiausių Catherine ir jos šukuosenų nuotraukų. J.Pryce'as kaip mat užsitraukė Karališkosios šeimos nemalonę“, – teigė vienas iš šaltinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.