Per žaismingą fotosesiją pusnuogė B.Rafaeli pademonstravo tobulą kūną

Vargu ar pasaulyje rastumėte dar vieną merginą, kuri gali puikiai balansuoti su tortu ant galvos ir tuo pačiu metu atrodyti tiesiog pritrenkiančiai, kaip tą daro modelis Bar Rafaeli. Šį kartą Izraelyje gimusi manekenė prieš fotografų objektyvus pozavo pasidabinusi margaspalviais „Passionata“ apatiniais drabužiais.

Per žaismingą fotosesiją pusnuogė B.Rafaeli pademonstravo tobulą kūną.<br>„Passionata“ nuotr.
Per žaismingą fotosesiją pusnuogė B.Rafaeli pademonstravo tobulą kūną.<br>„Passionata“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2013, 8:57 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:16 PM

28-erių įžymybė pristatė prekės ženklo pavasario/vasaros kolekciją. Tai jau ketvirtasis bendras apatinių drabužių gigantės ir supermanekenės darbo vaisius. Itin žaismingoje fotosesijoje dominavo ryškios spalvos, įvairūs saldumynai ir ganėtinai neįprasti daikčiukai, tokie, kaip plastmasinis flamingas, kurį B.Rafaeli taip meiliai bučiavo.

Nepatikėsite, tačiau B.Rafaeli – vis dar vieniša, nors praėjo jau daugiau nei 2 metai po išsiskyrimo su aktoriumi Leonardo DiCaprio. Primename, kad jų draugystė truko net 6 metus.

„Tiesiog nesuprantu. Atrodau puikiai, esu įdomi ir aktyvi. Mėgstu pabūti namuose, dievinu žiūrėti filmus ir neatsisakau skaniai pavalgyti. Kas su manimi blogai? Kodėl vis dar esu vieniša?“, – retorinius klausimus per interviu su „Haaretz“ rėžė B.Rafaeli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.