Dizaineris R.Kalinkinas nusitaikė į Kauno ponias

Laikinų parduotuvių kūrimo meną įvaldęs ir vieną tokią prekyvietę Vilniuje nuolatine pavertęs drabužių dizaineris Robertas Kalinkinas sostine neapsiriboja.

Renginio akimirka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Renginio akimirka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 20, 2013, 12:00 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:16 PM

Ketvirtadienį vyras pirmąkart tokią parduotuvę įkūrė Kauno centre esančioje vakarėlių svetainėje—bare „Anna Mesha“. Ji sulaukė šio miesto ponių susidomėjimo.

„Vienos dienos parduotuvės modelis pasirinktas neatsitiktinai. Prieš didžiąsias žiemos šventes netrūksta renginių, todėl nutariau kauniečių per daug nevarginti.

Kas nori, ateina kada patogu, viską apžiūri, pasimatuoja, patinkančią prekę įsigyja arba užsisako ką nors individualiai. Moterys klausė patarimų, domėjosi mano mados namų gaminiais, kitų metų pavasario ir vasaros kolekcija, mes daug bendravome. Siekiau, kad apsipirkimas joms teiktų džiaugsmo“, — kalbėjo R.Kalinkinas.

Dizaineris neslėpė ir to, jog svarbiausias jo atvykimo į Kauną tikslas buvo žvalgytuvės.

R.Kalinkinas siekia ne tik pristatyti savo gaminius, bet ir geriau pažinti mada besidominčius, išskirtinius drabužius bei aksesuarus vertinančius kauniečius.

Iki šiol kauniečių klientų gausa R.Kalinkinas pasigirti negali, nes į Vilniuje įkurtą jo parduotuvę iš Kauno kol kas užsuka pavieniai pirkėjai.

Tačiau R.Kalinkinas sakė gana dažnai sulaukiantis klausimų apie plėtros planus į Kauną. Dizainerio galvoje sukasi mintis apie jo kurtų drabužių parduotuvės atidarymą šiame mieste. R.Kalinkinas dar svarsto, kur ją įkurti — Kauno centre, senamiestyje ar kokiame nors dideliame prekybos centre. Vienos dienos parduotuvė Kaune veikti žada iki pat paryčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.