Naujametę naktį dizaineris K.Lekeckas siūlo susikurti drąsų įvaizdį

Kuo apsivilkti, kaip susišukuoti ir kokius papuošalus rinktis Naujųjų metų naktį, kad stulbinamai atrodytum?

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-12-27 18:48, atnaujinta 2018-02-19 16:32

Užduodantiems tokį klausimą drabužių dizaineris ir Kauno technologijos universiteto Aprangos dizaino katedros dėstytojas Kęstutis Lekeckas siūlo lemtingą naktį nebijoti drąsių iššūkių.

Jo teigimu, į klubą ar draugų vakarėlį besiruošiantys ir vaikinai, ir merginos turėtų pasidairyti netradicinių modelių drabužių su įmantriomis detalėmis bei ypatingą dėmesį skirti papuošalams.

Dizaineris pataria vengti šiuo metu nemadingų šaltų sidabro atspalvių drabužių bei aksesuarų. Juos reikėtų keisti kur kas šiltesniais aukso, vario ar bronzos atspalviais.

Naujametei nakčiai derantį įvaizdį galima pamatyti K.Lekecko kartu su fotografu Dariumi Tarėla, šukuosenų meistre Kristina Gorodeckiene, visažiste Inga Zažeckaite, papuošalų kūrėja Daiva Saliene surengtoje žaismingoje, flirtu ir erotika alsuojančioje fotosesijoje.

Komanda nenorėjo apsiriboti vien drabužių, papuošalų ir šukuosenos demonstravimu. Todėl paniro į nuotykių paieškas ir net intrigas.

"Kurdami fotosesiją siekėme parodyti dvi jaunas, stilingas ir kiek lengvabūdiškas poras. Į Naujųjų metų sutikimo vakarėlį atėję vaikinas su mergina netikėtai pajunta simpatiją kitos poros priešingų lyčių atstovams. Tarp jų mezgasi pokalbis, jie pradeda flirtuoti.

Nors žiūrint vieną po kitos nuotraukas atrodo, kad poros netruks atsiduoti aistrai, tačiau viskas flirtu ir pasibaigia. Iš vakarėlio jaunuoliai išeina kaip atėję — su tais pačiais partneriais", — pasakojo K.Lekeckas.

Fotosesijos modeliai vilki dviejų skirtingų stilių drabužius. Vienai porai sukurtas klasikinis stilius, kitai — laisvas su gotų ir pankų mėgiamais akcentais.

Klasiką vertinančios poros mergina vilki pastelinės spalvos ilgą šilkinę suknelę, kurią pagyvina gobtuvas. Prie aprangos priderintas vienas masyvus juodas auskaras, pirštą puošia didelis žiedas. Mergina avi metalinėmis detalėmis puoštus juodus aukštakulnius.

Jos vaikinas vilki gelsvą kostiumą, baltus marškinius, prie kurių priderinti gerokai ryškesnių spalvų aprangos detalės: diržas, batai, kaklajuoste, nosinaitė.

Iššūkių nevengianti antroji pora akį traukia gerokai ryškesniu ir drąsiu įvaizdžiu. Vaikinas nedėvi marškinių, o tik švarką ir daugybę papuošalų po juo. Mergina apsivilkusi šiuo metu madingos tamsios žalios spalvos trumpą suknelę, kurios nugaros puošmenos primena parašiuto virves.

Ši mergina apsiavusi aukso spalvos batus, priderinusi tokią pat rankinę. Jos drąsą ir nepriklausomybę pabrėžia papuošalai.

Ypatingas dėmesys skirtas visų fotosesijos dalyvių šukuosenoms, kurios jaunatviškos ir kartu šventinės. Merginoms visažo meistrė sukūrė ryškų makiažą, tačiau svarbiausiu akcentu naujametę naktį ji įvardijo spindinčias akis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.