Odos patempimo operacija subjaurojo moterį

3 tūkst. 500 svarų kainavusią žastų odos patempimo operaciją Laura Green pamena kaip didžiausią savo gyvenimo klaidą. Po operacijos atsiradęs milžiniškas, vis didėjantis randas moterį varė į neviltį.

Po žastų odos patempimo atsiradę randai vis didėjo.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Po žastų odos patempimo atsiradę randai vis didėjo.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-17 15:10, atnaujinta 2018-02-17 10:11

„Laikiausi dietos ir numečiau ganėtinai daug kilogramų, tačiau žastų odos perteklius gadino ne tik bendrą vaizdą, bet ir smukdė mano pasitikėjimą savimi“, - teigė Laura.

Moteris niekuomet negalėjo dėvėti marškinėlius be rankovių, nes buvo įsitikinusi, kad jos oda atrodo tiesiog šlykščiai. Draugė Laurai rekomendavo chirurgą, dirbantį Briuselyje, ir tikino, kad operacija bus kone per pus mažesnė, nei Anglijoje.

„Pasikalbėjusi su chirurgu nė sekundei nesuabejojau jo profesionalumu – jis atrodė labai pasitikintis savimi ir savo žodžiais. Klinika Briuselyje buvo išties moderni ir jauki. Chirurgas pažymėjo pjūvį ant mano rankų ir ėmiau nekantrauti. Maniau, kad rankos atrodys puikiai. Man suleido didelę dozę raminamųjų, o ne anestetikų, teigdami, kad vis vien užmigsiu. Tačiau tuomet prasidėjo tai, ko labiausiai ir bijojau. Man suleido per mažą dozę, aš neužmigau. Skausmo nebuvo, tačiau jaučiau kiekvieną spaudimą, kiekvieną traukimą. Apimta šoko nė negalėjau prabilti“, – pasakojo L.Green.

Laura namo parskrido jau sekančią dieną. Vos tik moteris nusiėmė tvarsčius, ji išvydo randus ir... tokias pat dideles rankas, kaip ir prieš operaciją. Vos per mėnesį randai padidėjo iki 3,5 centimetrų pločio, žaizdą ėmė deginti, dilgčioti. Laura sunerimo ir nuvyko pas vietinį chirurgą, kuris pasiūlė sprendimo būdą už 1 tūkst. svarų. Moteris tiek pinigų neturėjo, tačiau rado kitą išeitį – pasirodė per vieną iš televizijos laidų, o šie, mainais, sutiko apmokėti jai žastų odos korekciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?