Kieno rankose atsidurs „Vogue“ vadelės?

Užsienio žiniasklaidoje pasklido gandai, kad įnoringoji „Vogue“ redaktorė Anna Wintour rengiasi atsistatydinti ir kultinio mados žurnalo valdžią perleisti savo bičiulei, aktorei Sarah Jessica Parker. Pasak portalo „Radar“, A.Wintour yra sužavėta S.J.Parker stiliaus pojūčio ir puikių žinių, reikalingų mados pramonėje.

Sarah Jessica Parker.<br>AP nuotr.
Sarah Jessica Parker.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 10:48 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:07 PM

Vis dėlto A.Wintour atstovas spaudai paneigė bet kokias kalbas apie S.J.Parker, kaip žurnalo redaktorės, kandidatūrą ir pridūrė, kad „Vogue“ redaktorė kol kas oficialiai nepranešė apie savo atsistatydinimą.

Šaltinis amerikiečių portalui „MailOnline“ teigė, kad kalbos apie S.J.Parker kandidatūrą į „Vogue“ žurnalo redaktorės postą yra laužtos iš piršto.

„Žinoma, tai būtų puiki patirtis, tačiau Sarah ir taip turi daug veiklos ir atsakomybės – ji niekada nebuvo išsakiusi noro tapti „Vogue“ redaktore. Nors abi moterys – senos bičiulės, jos niekada nekalbėjo, kad S.J.Parker galėtų sekti A.Wintour pėdomis“, – portalui atskleidė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.