Mėgstamiausios garsių moterų rankinės: kokios jos?

Sakoma, kad moterys labiausiai pamišusios dėl batų ir rankinių. Turbūt pritardamos linktelėjote galvą ir jūs. Keičiate rankines bent du kartus per sezoną? O štai kai kurios garsios žurnalo „Stilius“ skaitytojos visą sezoną ar ne vienus metus ištikimos vienai rankinei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 4:33 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:14 PM

Grupės „Pinup Girls“ atlikėja Ieva Mackevičienė

Lietuvių prekės ženklo natūralios odos „Tashe tashe“ rankinė Ievą džiugina kokybe, talpa ir išskirtiniu dizainu. „Rankinė pasiūta bendradarbiaujant su jos kūrėjais. Modelį, spalvas, pamušalą ir kišenių skaičių aptarėme kartu. Šioje rankinėje telpa visas mano gyvenimas. Manau, ją dar ilgai naudosiu. Rankines keičiu retai. Sakoma, kad rankinė – kaip vyras, reikia atrasti sau skirtą, tuomet galėsi visą gyvenimą ja džiaugtis“, – nusijuokė I.Mackevičienė.

Modelis Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė

Monikos mėgstamiausia puošmena – rankinė. Moteris įsitikinusi, kad rankinės yra neatsiejama kiekvienos damos garderobo dalis. Šią juodos spalvos vyro Aleksandro Pogrebnojaus dovanotą rankinę moteris nešioja išskirtinėmis progomis. „Vyras šia rankine pradžiugino saulėtą vasaros dieną. Aleksandras žino, kas man patinka. Rankine susižavėjau iškart! Ji graži, elegantiška, o kas jos viduje, – paslaptis. (Juokiasi.) Žvelgiant į ją galima įsivaizduoti, kad joje pilna įvairiausių spalvų gėlių žiedų kvapų...“ – romantiškai apie mėgstamiausią rankinę pasakojo Monika.

„Mis Lietuva 2013“ pirmoji vicemis Simona Burbaitė

Tituluotos gražuolės „Calvin Klein“ rankinė atkeliavo iš Jungtinių Amerikos Valstijų. „Rankinė labai talpi, kaip tik tokia, kokios man ir patinka. Mėgstu nešiotis daug daiktų, juk niekada negali žinoti, ko gali prireikti. Rankinę derinu prie bet kokio drabužių ansamblio. Man labai patinka jos spalvos“, – pasakojo Simona.

Dizainerė Audronė Bunikienė

Mados namų „Balanciaga“ rankinę moteris įsigijo Italijoje. Vos ją pamačiusi iškart pamėgo. „Mane ji sugundė įdomiu dizainu ir minkšta oda. Sužavėjo dar ir tai, kad reguliuodama dirželius lengvai galiu ją transformuoti į didelę ir mažą. Tinka prie įvairių drabužių derinio. Pastaruoju metu man ypač pradėjo patikti rankinės, turinčios tvirtą formą ir kuo daugiau skyrių“, – kalbėjo dizainerė.

Parengė Beatričė Jurevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.