Mamoms ir jų dukroms - šansas tapti modeliais (konkursas)

Šiandien prasideda fotoprojektas „Moteris. Mama. Dukra.“. Jo metu garsūs Lietuvos fotografai fiksuos skirtingais gyvenimo laikotarpiais vis kitaip atsiskleidžiantį moters grožį bei tamprų ir tvirtą motinos bei dukros ryšį. Pastarieji, pasak projekto iniciatorių, yra ypatingi ir nepavaldūs laikui.

Per projektą garsūs Lietuvos fotografai fiksuos skirtingais gyvenimo laikotarpiais vis kitaip atsiskleidžiantį moters grožį bei tamprų ir tvirtą motinos bei dukros ryšį.<br>„Sugihara“ nuotr.
Per projektą garsūs Lietuvos fotografai fiksuos skirtingais gyvenimo laikotarpiais vis kitaip atsiskleidžiantį moters grožį bei tamprų ir tvirtą motinos bei dukros ryšį.<br>„Sugihara“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2014, 10:00 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:53 PM

„Dukra motinai yra magiškasis veidrodis, kuriame ji mato, kokia buvo. Motina dukrai irgi toks pat veidrodis, kuriame ji mato, kokia bus. O pastačius vieną veidrodį prieš kitą, jie vienas kitame atsispindi begalybę kartų. Ir tai yra tikroji gelmė“, – sakė Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ vadovas Artūras Bareikis.

Anot jo, nors „Sugihara“ mini jau 20 metų veiklos sukaktį, tačiau buvo nutarta gimtadienio proga ne laukti dovanų, o jas įteikti.

„Grožio industrijoje dirbame jau ne vienerius metų, todėl žinome ką reiškia laiko tėkmė ir kaip tai kartais slegia mūsų klientes. Tad norime ir joms, ir visiems kitiems parodyti šį tą nuostabaus – sustabdytą emociją, įamžintą jausmą. Tai, kas juos įkvėps, žavės ir parodys, koks moters grožis atsparus laikui bei kaip jį galima įžvelgti net ir laiko paliestame veide. Galų gale, kaip jis atgimsta naujos kartos veiduose“, – tikino A.Bareikis.

Pagrindiniu projekto „Moteris. Mama. Dukra.“ akcentu taps kovo 20 d. duris atversianti paroda. Jos lankytojai galės išvysti menines nuotraukas, kuriose bus užfiksuotos tiek garsios Lietuvos mamos ir dukros, tiek ir nedaugeliui žinomos moterys.

„Norint tapti fotosesijų modeliu ir parodoje atsidurti šalia Lietuvos žvaigždžių reikėtų atsiųsti savo nuotrauką, kurioje matoma mama ir dukra, į projekto interneto svetainę www.lrytas.lt. Joje apsilankyti ir išreikšti paramą dalyvėms, žinoma, galės visi norintys, o nugalėtojos, kurias išrinks autoritetinga komisija, bus paskelbtos jau kovo 2 dieną“, – paaiškino projekto koordinatorė Monika Limbienė ir pridūrė, kad tai puiki galimybė ypatingai įsiamžinti su savo mama ar dukra bei pasisemti daug gerų emocijų ir įspūdžių.

M.Limbienės teigimu, moterys, atrinktos į profesionalias fotosesijas, apie tai bus informuojamos asmeniškai, todėl visos projekto dalyvės turėtų itin atidžiai užpildyti anketą, kuri tinklalapyje pateikiama prieš išsiunčiant savo nuotrauką projekto organizatoriams.

Balsuoti galite straipsnio apačioje.

Konkurso taisyklės

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.