Dizaineris D.Lamas pristatė levandomis kvepiančią kolekciją

Sekmadienį per Niujorko mados savaitę amerikiečių dizaineris Derekas Lamas pristatė naujausią, 2014 metų rudens-žiemos, kolekciją. Dizaineris įsitikinęs, kad kitą žiemą dailiosios lyties atstoves turėtų šildyti keliais dydžiais didesni nei įprasta kašmyro megztukai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-10 20:48, atnaujinta 2018-02-16 11:43

Vis dėlto ne visi D.Lamo pristatyti 2014 metų rudens-žiemos modeliai pasižymėjo šiluma ir jaukumu. Tik ypač drąsios moterys gali pasipuošti D.Lamo atviromis ar net iškarpytomis suknelėmis.

Lengvų audinių suknelės D.Lamas suderino su iš pirmo žvilgsnio per dideliais, sunkiais megztiniais. Visus dizainerio modelius sieja spalvinė gama – nuo šviesios levandų spalvos iki tamsios mėlynos. Vis dėlto dizaineris nesiryžo kardinaliai pakeisti spalvų paletės, tad sekmadienį madų šou žiūrovai išvydo ir juodų drabužių.

Rudeniškas vėjelis papūtė, kai podiumu žengė tamsiai žaliais modeliais apsirengusios manekenės.

Vienas įsimintiniausių D.Lamo naujausios kolekcijos modelių – spalvingas sijonas, pasiūtas iš natūralios ir tekstilės odos gabalėlių.

Sijonkelnių meistru laikomas D.Lamas nenuvylė savo gerbėjų ir šįkart. Tik kelius dengiančios kelnės pakankamai ilgos tam, kad šaltuoju metų laiku apsaugotų kojas nuo lietaus ir sniego.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: KAM komentarai apie bepiločių orlaivių ekosistemą Lietuvoje