T.Hilfigerio kolekcija - ne tik stilingiems, bet ir praktiškiems

Niujorko mados savaitėje klasikinio ir modernaus stilių derinius mėgstantys puošeivos kasmet su nekantrumu laukia amerikiečių dizainerio Tommy Hilfigerio kolekcijos pristatymo. Griežtumu, elegancija, tačiau tuo pačiu jaunatvišku vėjavaikiškumu dvelkiantys modeliai – jau spėjo tapti jo kone vizitine kortele.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:12 AM

Kurdamas drabužius dizaineris stengiasi derinti klasikinius siluetus, tačiau kiekvienam modeliui suteikia kokią nors netikėtą, atsvarą suteikiančią detalę. Ryškios spalvos, languoti, dryžuoti audiniai, kailinės detalės, kutai – tai būdinga beveik visiems jo naujos, 2014 metų rudens ir žiemos kolekcijos modeliams.

Šaltajam metų sezonui T.Hilfigerio siūlomi drabužiai – praktiški, patogūs, tačiau tuo pačiu – stilingi ir savitai originalūs. Dizaineris įrodė, kad ryškiai atrodyti galima ne tik biure ar einant į miestą. Kolekcijoje galima matyti ir savitus, tikroms mados mylėtojoms tinkančius slidinėjimo akinius ar ausis šildančius galvos apdangalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.