Fotografas panoro išsiaiškinti, kuri veido pusė yra gražesnė

Ne paslaptis, kad visiškai simetrišką veidą turi retas žmogus, tad daugeliui mūsų kartais tenka užduoti sau klausimą: „Tai kuri gi mano veido pusė yra gražesnė?“ Šis klausimas iškilo ir fotografui Alexui Johnui Beckui. 32-ejų vyras nusprendė imtis neįprasto eksperimento – nufotografuoti 10 žmonių ir pažiūrėti, kaip dalyviai atrodytų, jeigu abi jų veido pusės būtų simetriškos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-13 11:58, atnaujinta 2018-02-16 09:24

Kad pokyčiai būtų akivaizdesni, nuotraukos buvo sudėtos viena šalia kitos, kad žiūrovai galėtų palyginti ir nuspręsti, kuri dalyvių veido pusė yra patrauklesnė. O nuotraukos, kaip iš tiesų atrodo kiekvienas dalyvis, nebuvo publikuotos.

„Jeigu parodyčiau tikrąsias žmonių nuotraukas, tai būtų lyg atspirties taškas, lyg kažkas, į ką turėtume lygiuotis. O dabar lieka tik palyginti ir nuspręsti, kuris iš pateiktų variantų patrauklesnis“, – teigė A.J.Beckas.

Portalui „MailOnline“ A.J.Beckas taip pat pridūrė, kad buvo maloniai nustebintas subtilių ir kartu nenuginčijamų abiejų veido pusių skirtumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.