Subliūškę implantai neatėmė noro tapti P.Anderson dvyne

29-erių Carolyn Anderson trokšta tik vieno – tapti Pamelos Anderson seserimi dvyne. Nors moteris ant chirurginio stalo gulėjo net 19 kartų, ji teigia, kad tai toli gražu ne pabaiga. 20 tūkst. svarų (apie 90 tūkst. litų) kainavusios procedūros, pase besipuikuojanti fiktyvi pavardė – ir visa tai iš begalinio noro įkūnyti legendinę serialo „Gelbėtojai“ veikėją Casey Jean Parker.

Carolyn Anderson.<br>„YouTube“ stopkadras
Carolyn Anderson.<br>„YouTube“ stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 2:20 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:07 AM

Pirmasis tuomet dar 14-metės Carolyn panašumą į P.Anderson pastebėjo jos tėvas. „Buvau tokia laiminga, mat Pamela anuomet buvo viena populiariausių blondinių pasaulyje. O ir „Gelbėtojus“ žiūrėjau nuo mažumės, kolekcionavau iškarpas, plakatus“, – teigia C.Anderson.

C.Anderson prisipažįsta, kad daug pinigų sutaupo nemokamai degindama tėvo grožio salone esančiame soliariume. Ji taip pat naudojasi purškiamojo įdegio procedūromis, kad visuomet palaikytų vasarišką įdegį.

O ką jau kalbėti apie kas 6 mėnesius atliekamas botokso injekcijas, lūpų putlinimo, veido odos stangrinimo ir dantų balinimo procedūras. Mergina taip pat nepamiršta grožio ekspertams kas mėnesį patikėti savo plaukų spalvos ir blakstienų ilgio.

Tačiau labiau už viską Carolyn trokšta didelių krūtų. „Būdama 21-erių pasidariau pirmąją krūtinės didinimo operaciją – natūralią C dydžio krūtinę padidinau iki E dydžio. Tačiau po pusės metų implantai suplyšo ir man prireikė dar 7 operacijų tam, kad krūtinė atrodytų nepriekaištingai", – teigia Carolyn.

Vis dėlto mergina prisipažįsta, kad net ir po praeities nesėkmių ji ryžtųsi dar vienai krūtinės didinimo operacijai. „Vis dėlto Pamelos krūtinė gerokai didesnė", – argumentuoja C.Anderson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.