Dizaineris B.Aksu pristatė siaubo filmo įkvėptą kolekciją

Penktadienį Londone prasidėjo svarbiausias mados renginys – Londono mados savaitė. Iš visų dizainerių, pirmąją renginio dieną pristačiusių 2014 metų rudens-žiemos kolekcijas, labiausiai išsiskyrė turkų kilmės dizainerio Boros Aksu darbai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 9:06 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:22 AM

Sugebėjimu suderinti iš pirmo žvilgsnio visiškai nederančius dalykus išgarsėjęs dizaineris ir šįkart nenuvylė savo gerbėjų. B.Aksu žavėjo prie odos priderinęs megztas ar nertas detales, tinklelius, velvetinį audinį ar kailiuką.

„Ji grožį supranta savaip. Geriausiai šiam apibūdinimui tinka Tori Amos“, - savo tobulą klientę įvardijo B.Aksu.

Dizaineris ragina per kitų metų šaltąjį sezoną nebijoti rengtis ryškiai. Juoda, balta, šviesi rožinė, tamsi raudona, mėlyna, geltona – visos šios spalvos varijuoja naujausioje B.Aksu kolekcijoje.

B.Aksu atskleidė, kad kurdamas 2014 metų rudens-žiemos kolekciją įkvėpimo sėmėsi iš 1902 ir 1905 metų trumpų dokumentinių filmukų apie sporto dieną mokyklose ir iš 1956 metų Mervyno LeRoy režisuotas siaubo filmas „The Bad Seed“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.