Londono mados savaitė: podiumą užkariavo „Burberry“ pončai

Pirmadienį Londono madų savaitėje „Burberry“ pristatė savo moterims skirtą „Burberry Prosum“ 2014 metų rudens-žiemos kolekciją, pavadinimu „The Bloomsbury Girls“. Įkvėpimo čia semtasi iš Britų dekoratyviųjų menų. Mados šou atspindi bendradarbiavimo su „The Charleston Trust“ pradžią, projektą, kuriuo siekiama padėti išsaugoti kūrybinį ir kultūrinį Charlestono paveldą ateities kartoms.

„Burberry“ kolekcija.
„Burberry“ kolekcija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 4:37 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:03 AM

Naujausioje kolekcijoje vyrauja angliško pynimo medvilnės gabardinas, rankomis piešta oda, zomša ir avikailis. Spalvų paletėje – šeivamedžio uogų, rusvai rožinės, juodųjų serbentų, ryški alyvuogių spalvos. „Burberry“ šaltuoju metų laiku siūlo rinktis laisvus lietpalčius, iš lietpalčio audinio ar vilnos pasiūtus pončus.

Per Londono mados savaitę buvo pristatyta ir naujausia rankinių kolekcija. Ant podiumo demonstruota „Bloomsbury“ rankinė, dekoruota vienetiniais rankų darbo piešiniais, kilimų motyvais ir eklektiškais tekstilės bei įvairių papuošimų koliažais.

Pristatymą stebėjo būrys įžymybių, tokių kaip Harry Stylesas, Tinie Tempah, Laura Mvula, Lianne La Havas, aktorius Bradlis Cooperis, Naomie Harris, Felicity Jones, Melanie Laurent, Daniel Brühl, prodiuseriai Harvey Weinsteinas ir Mohammed Al Turki, fotografas Mario Testino, Mira Duma, Olivia Palermo, Poppy Delevingne ir Felicitas Rombold.

Tarp modelių, žingsniavusių podiumu buvo galima išvysti Suki Waterhouse, Carą Delevingne, Jean Campbellą, Malaiką Firth, Neelam Johalą, Matildą Lowther, Jourdaną Dunn, Charlottę Wiggins, Edie Campbellą.

Šou, vykęs specialioje, Londono „Kensington Gardens“ parke įkurtoje erdvėje, prasidėjo su britų atlikėjais Paloma Faith, Ed Harcourt bei Rhodes, kurie atliko savo kūrinius 1500 į pristatymą susirinkusių svečių.

Tuo pat metu „Burberry Acoustic“ atlikėjas Rae Morrisas atliko gyvą pasirodymą prekinio ženklo naujojoje parduotuvėje Kenny Centre, esančiame Šanchajuje – transliacija iš šou buvo perkelta ir į Londoną, Milaną, Amsterdamą, Paryžių, Los Andželą, Las Vegasą ir Torontą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.