Londono mados savaitė: KTZ pristatė kolekciją iš ateities

Antradienį su trenksmu baigėsi Londono mados savaitę. Paskutinę mados šventės dieną savo naujausią kolekciją pristatė mados namai KTZ.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 6:34 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:11 AM

KTZ (Kokon To Zai) – tai mados namai, kuriuos įkūrė Marjanas Pejoskis. Jis mokėsi garsiausioje dizainerių kalvėje Londono Šventojo Martino menų universitete.

Kaip ir daugelyje savo kolekcijų, taip ir šiais metais KTZ mados namams būdingas sluoksniavimas ir „per didelių“ bei netradicinių kirpimų švarkelių derinimas prie suknelių ar tamprių.

Naujausia moterims skirta kolekcija (beje, kaip ir vyriškoji KTZ 2014 metų rudens-žiemos kolekcija) pasižymi geometrinių figūrų gausa. Rombai, apskritimai, trikampiai ir įvairios tiesės – visos šios figūros tiko ne tik kasdieniam švarkui, bet ir vakarinei suknelei.

Kitą žiemą KTZ siūlo ir toliau rengtis juodai. Apskritai, šių mados namų kolekcijoje vyrauja tik trys spalvos: balta, auksinė, juoda. Visas jas dizaineris stengėsi išlaikyti grynas, kuo mažiau derinti tarpusavyje.

M.Pojeskio nuomone, nuo šalčio galvą turėtų saugoti ne kepurės, o gobtuvai, kurie jo naujausioje kolekcijoje derinami ir prie švarkų, ir prie suknelių.

Finaliniu modeliu tapo karžygės kostiumas. Auksinėmis juostelėmis papuošta trumputė suknelė ir tamprės, tapusios tikrais ateities šarvais, sukūrė nukėlė žiūrovus keliais šimtmečiais į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.