Net prie sportinės aprangos I.Tobias derina prabangią rankinę

Lietuvos tapatybę gavusi šokėja ant ledo Isabella Tobias Sočyje tiesiog švyti. Ji - visuomet geros formos, iš jos veido niekuomet neišnyksta plati ir nuoširdi šypsena. Šviesiaplaukė sportininkė net vilkėdama ryškią žalios spalvos sportinę aprangą nepamiršta moteriškų silpnybių ir visuomet atrodo stilingai. Portalo lrytas.lt fotografų ji buvo užfiksuota su prabangia „Hermes“ rankine.

Sportininkė net vilkėdama sportinę aprangą nepamiršta moteriškų silpnybių ir visuomet atrodo stilingai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sportininkė net vilkėdama sportinę aprangą nepamiršta moteriškų silpnybių ir visuomet atrodo stilingai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-21 10:59, atnaujinta 2018-02-16 01:54

Šis prekės ženklas – vienas vertingiausių prabangos prekės ženklų, jį lenkia tik „Louis Vuitton“. „Hermes“ įkūrėjas Thierry'is Hermesas gamino karietas, balnus, kamanas ir kitus aksesuarus žirgams. Todėl „Hermes“ logotipas – vežimas su žirgu – ne šiaip gražus piešinėlis, o „Hermes“ istorijos pradžios simbolis.

Kompanija pasižymi itin kokybiškais odos gaminiais, todėl klientai buvo nuo Europos kilmingųjų iki Rusijos caro. Panašu, kad kokybę įvertino ir I.Tobias.

Šiuo metu šokėja Sočyje mėgaujasi prasidėjusiu poilsiu ir savo naujojo vaikino Samuelio Liteso draugija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.